Horoscop

Eforturile SĂGETĂTORILOR vor fi astăzi recompensate

E posibila o crestere a veniturilor prin accesarea unui imprumut sau prin sprijinul familiei ori al partenerului. Banii care intra in posesia ta vin din munca proprie, dar si din surse colaterale. Esti pus zilele acestea in fata unor proiecte de la care nu prea poti sa te sustragi. Poti trai cu impresia ca Dumnezeu iti trimite semne si iti arata calea.

TAUR

Weekendul acesta se produce fenomenul de Luna Noua chiar in zodia ta. Te afli in fata unui nou inceput de drum. Alegerile pe care le faci in decursul urmatoarelor doua saptamani te pot scoate de pe un traseu sovaielnic, ce nu iti prea aducea mari satisfactii. Acum, ai sansa de a te lansa in ceva ce ti se potriveste si care te duce intr-o directie reprezentativa pentru tine. E timpul asumarii unor initiative, ai de invatat sa renunti la ezitare si sa treci la actiune. Indrazneste sa dai startul acolo unde nu credeai ca ai vreo sansa! Anturajul si oamenii apropiati sunt de partea ta nu doar cu vorbe, ci cu fapte.

GEMENI

Weekendul cu Luna Noua in Taur este foarte special pentru tine. Esti zodia cea mai predispusa la a primi semne, mesaje si avertismente din realitatea invizibila. Poti simti o conexiune fantastica cu Divinitatea, cu ghizii tai spirituali si cu ingerii. E foarte important sa fii atent la tot ce primesti sub forma de vis sau de aparente coincidente, pentru ca totul se leaga si are sens. Ai putea simti nevoia sa te izolezi, sa stai departe de tumultul cotidian. Ai de vindecat niste suferinte fizice, dar si rani interioare, de aceea e indicat sa petreci cat mai mult timp cu tine. Ai de acceptat situatii si de iertat oameni din viata ta.

RAC

Noi proiecte bat la usa ta. Luna Noua in Taur anunta nu doar un weekend efervescent, ci o intreaga perioada imediat urmatoare in care toate planurile iau intorsaturi neasteptate. Se misca din loc niste blocaje, sunt proiecte care demareaza in tromba sunt oameni la care renunti, sunt prieteni care te dezamagesc, dar vin la loc noi cunostinte care umplu golul lasat in urma de altii. Ai mare noroc la oameni, nimeresti in cele mai avantajoase combinatii si anturaje. Te poti implica acum cu succes intr-un grup sau organizatie; daca esti deja membru, ceilalti te imping in fata. Fii pregatit pentru o petrecere sau intalnire.

LEU

Weekendul acesta te simti in largul tau. Luna Noua se produce in Taur, segment de zodiac ce inseamna pentru tine putere personala, nume, reputatie si statut social. Asadar, esti scos in fata, te remarci prin calitatile pe care le ai, lumea vorbeste despre tine. Ba chiar exista un pericol de vanitate in ceeea ce te priveste. Nu lasa laudele sa ti seurce la cap! Esti un exemplu pentru ceilalti, dar e bine sa nu te dai peste cap sa impresionezi, ci sa fii tu insuti! Conjuncturile te avantajeaza si s-ar putea sa primesti propuneri datorita unor oameni care te recomanda. Ai o buna imagine, iar pozitia ta sociala se consolideaza.

FECIOARA

Mintea ta este in fierbere. Weekendul acesta, Luna Noua in Taur declanseaza niste procese incredibile soldate cu o schimbare de atitudine din partea ta in fata vietii si a oamenilor. Ai niste lectii de primit de la oameni pe care ii cunosti personal sau pe care ii citesti in carti sau reviste. Mesajele venite de te miri unde au un impact spectaculos asupra ta. Te preocupa in mod special acumularea de informatii, prin urmare te tenteaza studiile, cursurile sau lectura. Ai putea intra intr-un program de dezvoltare personala. Mai mult, te simti un fel de justitiar, simti nevoia sa-i aperi pe altii sau lupti pentru o cauza.

BALANTA

Luna Noua in Taur te face sa iei distanta de tot ceea ce se petrece in jurul tau. Culmea e ca, cu cat te implici mai putin, cu atat ai parte de mai multe beneficii si totul se rezolva de la sine in jurul tau. Este un weekend in care primesti tot felul de favoruri, cadouri informatii, recomandari sau chiar bani. Este timpul sa fii recunoscator pentru tot ceea ce ai! Mai mult, e important sa si daruiesti, mai ales sa oferi acum de pomana, sa faci acte de caritate, sa dai cu stanga fara sa stie dreapta. Mai esti provocat sa renunti la controlul pe care il exerciti asupra altora. Lasa-l pe fiecare in pace si accepta deciziile celorlalti!

SCORPION

Luna Noua in Casa relatiilor, adica in zodia Taur, face furori. Ai marea sansa de a pune capat unei relatii care nu mai merge sau de a spune “Stop si de la capat!”. In plus, e posibil sa intri intr-o relatie noua sau intr-un alt tip de comuniune cu acelasi om. Cert este ca situatia actuala nu mai poate continua in conditiile date. Parteneriatele, asocierile si colaborarile profesionale care se antameaza in acest sfarsit de saptamana e de asteptat sa se construiasca temeinic pana in prima parte a lunii mai. E foarte important sa-ti pastrezi luciditatea si sa nu iti creezi iluzii! Fii realist si priveste oamenii fara sa-i idealizezi!

SAGETATOR

Luna Noua in casa muncii si a sanatatii pentru tine, deci in Taur, aduce schimbari majore in rutina zilnica. Esti pus weekendul acesta in situatia de a te adapta unor noi conditii de munca, esti solicitat de colegi, de gospodarie, de noi atributii sau ai de lucru si pentru acasa. Incepe o perioada in care e bine sa iti iei adio de la timpul liber. Esti foarte eficient, asa ca e si pacat sa nu valorifici orice moment in avantajul tau. Eforturile tale vor fi recompensate. E bine sa acorzi atentie starii de sanatate, sa consulti un medic si sa te tratezi. Tine seama ca alimentatia sanatoasa si odihna sunt primii pasi spre insanatosire.

CAPRICORN

Luna Noua in Taur scoate din tine tot ce e mai bun. Dintr-o data, weekendul acesta simti gustul distractiei si reusesti sa te simti asa de bine cum de mult n-ai mai facut-o. Secretul este sa te concentrezi pe tine si sa-ti asculti simturile. Daca vrei sa participi la un eveniment sau la un curs, ai toate sansele sa se poata, intrucat oamenii si evenimentele joaca dupa cum le canti tu. Viata romantica este si ea in fierbere, esti pe punctul de a asista la nasterea unei relatii de iubire sau la renasterea povestii de cuplu in care deja esti implicat. Priveste acum viata cu ochi de copil, joaca-te, iesi putin din tiparele obisnuite!

VARSATOR

Nevoia de siguranta personala si de confort creste exponential in acest sfarsit de saptamana, odata cu Luna Noua ce are loc in Taur. Simti nevoia sa prinzi radacini, sa ai langa tine oameni pe care poti conta, sa iti faci un cuib unde sa te simti ca acasa. Nu mai suporti nesiguranta, incertitudinea, vrei fapte concrete, te-ai saturat de vorbe. Esti mai hotarat ca niciodata sa impui conditii acasa, sa fii foarte ferm cu familia si cu parintii tai. E momentul sa iesi din stagnare, sa renunti la obisnuinte si la o stare de comoditate in care te-ai complacut. Se pune problema unei schimbari in locuinta sau de locuinta.

PESTI

Oameni noi, proiecte noi. Asta iti prevede Luna Noua care se produce in acest weekend pe semnul Taurului. Ai sansa de a relansa niste intelegeri si contracte, de a semna acte oficiale, de a pune bazele unei relatii pe termen lung. Oamenii care iti ies acum in cale ai impresia ca iti sunt trimisi si chiar ai putea trai cu impresia ca, in unele cazuri, ai parte de adevarate reintalniri karmice. De asemenea, esti tot mai interesat de studii, de perfectionarea cunostintelor, de specializari. Mare minune sa nu pleci si la drum, iar daca asta nu se intampla, atunci macar o plimbare, putina miscare in aer liber te revigoreaza.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *