Auto

Elon Musk a explicat de ce geamurile Cybertruck s-au fisurat la testele de prezentare / Maşina este fabricată din acelaşi tip de oţel tare folosit pentru rachetele SpaceX

Când şeful departamentului de design de la Tesla, Franz von Holzhausen, a testat rezistenţa geamurilor noului camion electric cu bile de metal, geamurile din partea şoferului şi cel din spate s-au crăpat de la prima lovitură. După asta, Musk a trebuit să-şi continue prezentarea din faţa camionului cu geamuri fisurate.

Duminică noapte, Musk a explicat pe Twitter de ce s-a întâmplat asta: înainte, von Holzhausen lovise cu un ciocan panourile de caroserie, ceea ce a afectat rezistenţa geamurilor.
„Impactul loviturii a slăbit rezistenţa geamurilor, fisurându-le la bază, de aceea bila de metal nu a ricoşat. Ar fi trebuit să lovim mai întâi geamurile şi apoi uşile. Data viitoare…“, a scris Musk pe Twitter.

Musk a dat o explicaţie şi pentru aspectul plat ciudat al Cybertruck: maşina este fabricată din acelaşi tip de oţel tare folosit pentru rachetele Spacex – care nu poate fi ştanţat.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *