Timpul.md

Actualitate 6 Mai 2018 | 13:32

Elon Musk intenționează să-şi deschidă o fabrică de bomboane

Miliardarul Elon Musk a anunţat, sâmbătă, într-un mesaj publicat pe internet, că se gândeşte „foarte serios” să înfiinţeze o fabrică de bomboane.

„Va fi minunat”, a scris Elon Musk pe Twitter.

Numeroase persoane care urmăresc contul de Twitter al antreprenorului l-au întrebat pe Musk pe platforma de socializare când va înfiinţa această fabrică, dacă face angajări, cum se va numi această fabrică şi cum pot cumpăra acţiuni.

Musk a reveni cu un mesaj, pentru a răspunde la întrebarea legată de numele companiei. „Cryptocandy", a scris miliardarul.

Această idee ar fi apărut după ce Musk a avut un mic conflict cu investitorul miliardar Warren Buffett. Conflictul a început în această săptămână, când Musk a spus că „şanţurile economice sunt jalnice”. Un „şanţ” este termenul pe care îl foloseşte Buffett pentru a descrie avantajul unei companii în faţa competitorilor.

Buffett, la întâlnirea sa anuală de la Berkshire Hathaway, care a avut loc sâmbătă, ar fi răspuns spunând că aceste „şanţuri” sunt în continuare o idee bună – şi că un exemplu bun este afacerea lui See's Candies.

„Atunci voi face un şanţ şi îl voi umple cu bomboane”, a scris Musk pe Twitter, sâmbătă. „Warren B nu va putea rezista să nu investească! Criptonită pentru Berkshire Hathaway”, a mai scris miliardarul.

Sursa: Adevarul.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus