Timpul.md

Ultima oră 2 Iulie 2021 | 09:30

Elveția - Spania, de la ora 19:00, în sferturile EURO 2020. Se stabilește prima semifinalistă

Meciul Elveția - Spania, din cadrul sferturilor de finală ale EURO 2020, se dispută vineri, de la ora 19:00.

Primul sfert de finală al competiției continentale se desfășoară în Rusia, la Sankt Petersburg. Duelul Elveția - Spania va fi condus de la centru de englezul Michael Oliver, în al cărui brigadă, ca al patrulea oficial, va fi și Ovidiu Hațegan.

Elveția - Spania - ora 19:00, în sferturile EURO 2020

Elveția a început aventura la EURO 2020 în grupa A, din care au mai făcut parte Italia, Țara Galilor și Turcia. Selecționata lui Vladimir Petkovic a debutat cu o remiză, 1-1 cu Țara Galilor, în timp ce în runda a doua a pierdut clar cu Italia, 0-3.

Cu un singur punct după două runde, Elveția avea nevoie de victorie în etapa a treia pentru a obține calificarea de pe locul trei, succes pe care l-a obținut, 3-0 cu Turcia, și a mers în optimi. În prima fază eliminatorie, echipa lui Vladimir Petkovic a reușit una dintre surprizele competiției, învingând, după executarea loviturilor de departajare, Franța, meci în care scorul arătat pe tabela de marcaj a Arenei Naționale din București era 3-3, după 120 de minute.

Spania a început, de asemenea, cu o remiză în grupa E de la EURO, 0-0 cu Suedia. Tot un punct au obținut ibericii și în runda a doua, 1-1 cu Polonia, dar succesul categoric din ultimul joc din grupă, 5-0 cu Slovacia, i-a asigurat locul doi în grupă și calificarea în optimi, unde a trecut de Croația, 5-3 după 120 de minute de joc.

Echipele probabile

Elveția: Sommer - Elvedi, Akanji, Rodriguez - Widmer, Freuler, Zakaria, Zuber - Shaqiri - Embolo, Seferovic
Spania: Simon - Azpilicueta, Garcia, Laporte, Alba - Koke, Busquets, Pedri - Torres, Morata, Sarabia
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus