Ultima oră

EPISODUL 2: UNIREA ÎNSEAMNĂ PENSII MAI MARI

Aceasta cuprinde o serie de spoturi TV și audio în care vor fi prezentate beneficiile unirii Republicii Moldova cu România. Beneficiile vizează domenii de larg interes precum agricultură, sistemul de sănătate, infrastructura sau veniturile populației. Campania vine în urma accentuării nevoii de bunăstare și securitate a cetățenilor dintre Prut și Nistru.  

 

Pensionarii din Republica Moldova vor fi informați chiar la ei acasă că au dreptul la un trai demn, pentru care au lucrat o viață întreagă. Un al doilea spot TV și audio din cadrul campaniei ,,Unirea înseamnă” reflectă beneficiile unirii Republicii Moldova cu România pentru persoanele de vârsta a treia.

Spotul din cea de-a doua săptămână a campaniei prezintă un caz real din județul Vaslui, al doamnei Didina Olaru, care din pensia de peste 200 de euro poate achita comunalele, se poate aproviziona din magazine cu produsele necesare pentru toată luna și își poate ajuta și copiii cu banii care îi rămân. Clipul poate fi văzut la TVR Moldova, Pro TV, Noroc TV și ascultat la Radio Plai, Radio Noroc, Pro FM, Vocea Basarabiei și la Jurnal FM.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *