Timpul.md

Actualitate 5 Octombrie 2017 | 07:56

Era considerată „rățușca cea urâtă” a școlii și toți colegii râdeau de ea. Cum s-a răzbunat tânăra 8 ani mai târziu

Louisa Manning a fost acea fată din școală de care toată lumea râdea, iar de admiratori nici nu poate fi vorba. Ani de zile, tânăra a suferit din cauza cauza colegilor săi din școala general și liceu, care o numeau „balena” sau „grăsana”.

Acum, însă, Louisa a avut șansa să se răzbune pe cei care făceau glume pe seama ei, iar metoda prin care a ales să facă acest lucru a făcut înconjurul lumii.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a ajuns studentă la Oxford și a fost aleasă Miss, fiind considerată cea mai frumoasă studentă din generația ei. Toți colegii de facultate îi făceau curte, l-ar fi putut alege pe oricare dintre ei, dar ea a vrut să se răzbune și a ales un fost coleg din școala generală, care nu o mai recunoștea.

Louisa i-a acceptat invitația la o cină romantică, iar el se simțea în al noulea cer. Dar în seara cea mare, tânăra s-a dus cu câteva minute mai înainte la restaurantul unde cei doi urmau să se întâlnească și l-a rugat pe unul dintre chelneri să îi înmâneze băiatului un plic atunci când va ajunge.În interior, Louisa a pus o fotografie cu ea din urmă cu opt ani alături de următoarea scrisoare:

„Mai ții minte când eram grasă și râdeai de mine, nu? Eu nu am uitat! Mi-am petrecut trei ani din viață mâncând doar un măr pe zi din vina ta. Mai ții minte cum timp de trei ani m-ai poreclit „bestia”? Nu, probabil că nu își amintești, din moment ce opt ani mai târziu m-ai găsit suficient de atrăgătoare încât să mă inviți în oraș. Așa că m-am gândit să îți amintesc eu de toate aceste lucruri. Data viitoare când te mai gândești la mine, să îți amintești că fata din poza asta e cea care te-a lăsat baltă în seara aceasta”, i-a scris ea.Louisa Manning a publicat scrisoarea pe contul său personal de Facebook, cu mențiunea că tânărul i-a scris un mesaj pe rețeaua de socializare în care i-a cerut scuze și i-a urat toate cele bune în viață, menționând că nu mai este același om care era în urmă cu opt ani, când făcea glume pe seama ei. 


unica.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus