Timpul.md

Moldova 21 Mai 2020 | 12:30

ESTE OFICIAL! Deputatul PDM Eugen Nichiforciuc ARE CORONAVIRUS

Dumitru Diacov a confirmat în plenul Parlamentului că Eugen Nichiforciuc cât și soția au coronavirus.

Toți deputații și angajații Parlamentului urmează să fie testați, costurile vor fi suportate de angajați.

La ședința de astăzi a Parlamentului R. Moldova sunt doar 50 de parlamentari ai majorității PSRM – PD, lipsind doi deputați: Oleg Teterea, care și-a depus mandatul de deputat, și democratul Eugeniu Nichiforciuc.

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, susține că unul dintre deputații absenți ar fi infectat cu COVID – 19 și se află izolat.

„Majoritatea PSRM-PD: doar 50 deputați în sală. Teterea și Nichiforciuc lipsesc. Unul se spune că ar avea Covid – 19”, a declarat Popșoi.

Acesta a mai adăugat că cel infectat cu temutul virus ar fi Eugeniu Nichiforciuc.

Popșoi a solicitat public, în cadrul ședinței, să fie prezentate informații despre deputații și angajații Parlamentului infectați cu COVID-19. Secretarul general al Legislatvului, Adrian Albu, a declarat că nu a fost informat despre vreun deputat infectat, iar angajatul din Secretariatul Parlamentului despre care s-a anunțat anterior a fost izolat.

De menționat că, oficial, majoritatea parlamentară PSRM – PD are 52 de deputați, după ce zilele trecute câțiva parlamentari democrați au aderat la grupul „Pro Moldova” și la fracțiunea Partidului „Șor”.

https://www.ziarulnational.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus