Moldova

ESTE OFICIAL! Deputatul PDM Eugen Nichiforciuc ARE CORONAVIRUS

Toți deputații și angajații Parlamentului urmează să fie testați, costurile vor fi suportate de angajați.

La ședința de astăzi a Parlamentului R. Moldova sunt doar 50 de parlamentari ai majorității PSRM – PD, lipsind doi deputați: Oleg Teterea, care și-a depus mandatul de deputat, și democratul Eugeniu Nichiforciuc.

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, susține că unul dintre deputații absenți ar fi infectat cu COVID – 19 și se află izolat.

„Majoritatea PSRM-PD: doar 50 deputați în sală. Teterea și Nichiforciuc lipsesc. Unul se spune că ar avea Covid – 19”, a declarat Popșoi.

Acesta a mai adăugat că cel infectat cu temutul virus ar fi Eugeniu Nichiforciuc.

Popșoi a solicitat public, în cadrul ședinței, să fie prezentate informații despre deputații și angajații Parlamentului infectați cu COVID-19. Secretarul general al Legislatvului, Adrian Albu, a declarat că nu a fost informat despre vreun deputat infectat, iar angajatul din Secretariatul Parlamentului despre care s-a anunțat anterior a fost izolat.

De menționat că, oficial, majoritatea parlamentară PSRM – PD are 52 de deputați, după ce zilele trecute câțiva parlamentari democrați au aderat la grupul „Pro Moldova” și la fracțiunea Partidului „Șor”.

https://www.ziarulnational.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *