Timpul.md

Actualitate 26 August 2018 | 14:55

Eurodeputații susțin proiectele sociale ale Partidului Politic „ȘOR”

Peste 10 mii de oameni din întreaga țară au venit astăzi în Piața Marii Adunări Naționale pentru a susține proiectele sociale implementate de Partidul Politic ”ȘOR„, în frunte cu liderul formațiunii, Ilan Șor. La manifestație au fost prezenți și deputați europarlamentari, ceea ce denotă faptul că formațiunea ”ȘOR” este susținută de Uniunea Europeană pentru oprogresul înregistrat în ultimii ani privind dezvoltarea infrastructurii nu doar în municipiul Orhei, dar și în alte localități din țară.

BARBARA KAPPEL, MEMBRU AL PARLAMENTULUI EUROPEAN: ”Am venit astăzi la acest eveniment pentru a susține proiectele implementate de liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor. Vreau să declar că acțiunile implementate de această formațiune sunt binevenite pentru Republica Moldova și Uniunea Europeană susține acest lucru, mai ales că este vorba de proiecte sociale. Și sunt sigură că la scrutinul parlamentar din februarie 2019, Partidul ”ȘOR” va ieși învingător„.

RICHARD MILSOM, DIRECTOR EXECUTIV AL ALIANȚEI CONSERVATORILOR ȘI REFORMIȘTILOR EUROPENI: ”Vreau să declar că Uniunea Europeană nu o susține doar pe Maia Sandu, dar și formațiunea politică ”ȘOR”. Ca eurodeputat, vreau să afirm cu certitudine faptul că Partidul Politic ”ȘOR„ împărtășește valorile europene, la fel ca și formațiunea condusă de Maia Sandu și noi vom fi parteneri de încredere pentru Partidul ”ȘOR„”.

Amintim faptul că duminică, 26 august 2018, Partidul Politic ”ȘOR” a organizat o manifestație în susținerea proiectelor sociale, proiecte zădărnicite de liderii PAS și DA, Maia Sandu și Andrei Năstase.

Oamenii au scandat ”Jos Maia Sandu”, ”Jos PAS cu DA”, ”Jos mâinile de pe Ilan Șor”, ”Ilan Șor, suntem cu tine”.

hotnews.md

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus