Timpul.md

Ultima oră 16 August 2020 | 00:13

Europa Liberă: Și cum scapă Republica Moldova de probleme? – „Curat, unire cu România. Asta-i salvarea!

 

Europa Liberă: Și cum scapă Republica Moldova de probleme?

– „Curat, unire cu România. Asta-i salvarea! Sau să vină cineva la putere din tineri, că sunt băieți foarte deștepți, dar nu pot încăpea de bandiții ăștia care-s la putere acum, mai ales Partidul Democrat.”

Europa Liberă: Dvs. ziceți că unirea ar fi salvarea, dar cei de la Tiraspol, cei de la Comrat au alte viziuni?

– „Dar aceștia eu știu, pentru că Dodon așa a împărțit Republica Moldova, pentru ca să aibă el profit și din Transnistria, și din Găgăuzia, să aibă voturi, să fie la putere.”

Europa Liberă: Cine i-a dorit mai mult bine și i-a oferit bine Republicii Moldova?

– „I-a oferit bine Republicii Moldova curat România. Acolo-i și piața noastră, acolo-i tot. Câte reparații au făcut ei în grădinițe și licee? Acum ne-au ajutat cu pandemia, au construit gazoductul Iași-Chișinău... Iaca binele! Noi plătim acum preț mai mare pentru gazul de la Rusia datorită lui Dodon, el vrea să vândă țara, el îi trădător de patrie, pentru că el are profit de la asta. El se duce la Moscova, în altă parte, în Uniunea Europeană el n-a fost deloc.”

Europa Liberă: Pe ce drum credeți că o să meargă Republica Moldova în continuare?

– „Acum au să fie alegeri prezidențiale, tragem nădejde ca Dodon să se ducă și să intre un om la putere care se uită în partea astălaltă, nu se uită în partea Rusiei.”

https://moldova.europalibera.org/ 
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus