Actualitate

Explozie într-un bloc din Cantemir: Victimele se află în stare gravă

(UPDATE 11.00) Potrivit ultimelor informații, a fost stabilită vârsta persoanelor care au avut de suferit. Astfel, băiatul de 23 de ani a avut de suferit arsuri, pe o suprafața de 95 procente din suprafața corpului și este în stare gravă. Femeia de 55 de ani a avut de suferit contuzii, iar fata de 16 ani- fracturi ale cutiei toracice. Ultimele două persoane sunt în stare medie. Suprafața apartamentelor distruse, este în total de aproape 200 metri pătrați.

(Știre inițială) Apelul la Serviciul 901 a parvenit la ora 06:13. Din primele informaţii operative, explozia a avut loc într-un apartament de la etajul 4, în urma căreia au izbucnit focare de ardere în trei apartamente de la etajele 3,4,5, iar tavanul apartamentului de la etajul 3 s-a prăbuşit.

La faţa locului pentru lichidarea incendiului au fost îndreptate 4 autospeciale de intervenţie cu 20 de pompieri şi salvatori. Incendiul a fost localizat la ora 07:40. În urma deflagraţiei s-au ales cu traume trei persoane, două femei în vârstă de 55 de ani şi 24 de ani, dar şi un minor în vârstă de 16 ani.

La moment pompierii efectuează lucrări de lichidare a arderii din locuinţele cuprinse de flăcări. Toate circumstanţele şi cauza producerii deflagraţiei urmează să fie stabilite.

 

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *