Timpul Local

Fabrica de Staruri 2, lider total de audienta

Primul show al „Fabricii de Staruri 2” din 26 februarie curent a inregistrat o cota impresionanta de audienta, in proportie de 35 %. Audientele au crescut semnificativ in a doua parte a concertului, atingand cifre de pina la 57 %, potrivit datelor AGB. In fiecare seara, „Agenda Zilei”, emisiunea ce prezinta viata participantilor din Casa de Staruri, este privita de peste 400.000 de persoane.

Sondajele arata ca desi „Fabrica de Staruri” este un format destinat mai mult tinerilor, primul reality-show de la noi din tara, sustinut de Compania „Moldcell”, este privit de toate categoriile de varsta. Avand in vedere genul de emisiune a carei audienta creste pe parcurs datorita tensiunilor interioare, „Fabrica de Staruri 2” are toate sansele sa depaseasca recordurile de audienta din primul sezon, care a constituit un adevarat fenomen TV de la noi.

„Fabrica de Staruri 2”, un format de mare succes din intreaga lume, licentiat de Compania olandeza „Endemol”, este prezentat de Dan Negru, vedeta „Antenei 1” din Romania,. Cu o scena impresionanta, jocuri de lumini spectaculoase si cu un show pe potriva, „Fabrica de Staruri 2” cu siguranta va ramane in continuare cel mai indragit proiect autohton de televiziune.

Chiar daca multi tineri talentati si-au dorit sa traiasca fenomenul „Fabrica de Staruri”, doar 16 au fost norocosi si au intrat in Casa de Staruri, trecand prin emotiile competitiei si a primului spectacol in direct.

Urmariti astazi pe PRIME cel de-al doilea show de la „Fabrica de Staruri 2”. Va asteapta o seara cu surprize in compania showmanului Dan Negru si a prezentatoarei Albina Platonov. Astazi, juriul va propune doua candidaturi spre eliminare, una va fi salvata de „fabricanti” si cealalta – de public. Fiti alaturi de favoritii dvs.!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *