Actualitate

Facilitati pentru odihna moldovenilor

In perioada 1 septembrie – 18 octombrie, pentru doar 125 de euro, turistii moldoveni se pot odihni o saptamana la un hotel de cinci stele pe litoralul romanesc, beneficiind de servicii de cea mai buna calitate. Dupa cum anunta Mariana Iuga, sefa Biroului de Promovare si Informare Turistica al Romaniei la Chisinau, preturile variaza in functie de categoria hotelului si pornesc de la 50 de euro pentru sapte zile de cazare la un hotel de doua stele.

„Pentru prima data la aceasta campanie participa hoteluri de categoria patru si cinci stele, pentru care tarifele nu depasesc 125 de euro pentru o vacanta de o saptamana. La un tarif de 100 de euro se poate opta pentru cazarea la un hotel de patru stele, iar pentru 85 de euro – sapte zile de cazare la un confort de trei stele cu micul dejun inclus", spune Iuga.
Potrivit ei, oferta este valabila pentru 50 de unitati de cazare din statiunile Mamaia, Olimp, Neptun, Saturn, Eforie, Jupiter, Vama Veche si 2 Mai. Pentru pachetele oferite in cadrul programului „Litoral pentru toti" cei interesati trebuie sa se adreseze in timp util agentiilor de turism.

INFOTAG

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *