Actualitate

FC BARCELONA a ajuns la Bucureşti!

Cei mai buni fotbalişti din lume au ajuns la Bucureşti cu un charter special, care a aterizat pe Aeroportul "Henri Coandă" la ora 19:30. De aici se vor îndrepta către centrul Capitalei, la hotelul unde vor fi cazaţi.

Cei mai buni fotbalişti ai Europei, starurile de la FC Barcelona, vor juca cu Dinamo sâmbătă, 11 august, ora 20:15, meci transmis în direct de Realitatea TV şi Digi Sport.

Camere de cinci stele, servicii de cea mai bună calitate, piscină, spa şi cel mai mare jacuzzi din Europa: aşa vor fi trataţi "greii" fotbalului mondial pe perioada şederii în România.

Cele mai luxoase camere vor fi puse la dispoziţia sportivilor. Sâmbătă îşi pot petrece câteva minute la spa-ul complexului, pot face fitness sau masaje balineze.

În ziua meciului, "extratereştrii" de la FC Barcelona se pot răcori în piscina exterioară a hotelului de lux unde sunt cazaţi sau pot să facă o baie în piscina interioară. De asemenea, pot opta pentru cel mai mare jacuzzi din Europa, care se află tot în incinta hotelului.

Marii sportivi vor lua masa într-unul din cele patru restaurante ale hotelului. Meniul va fi unul variat, însă cel mai probabil aceştia vor fi însoţiţi de un nutriţionist, care va stabili exact ce şi cum vor mânca fotbaliştii.

O cameră precum cele în care vor fi cazaţi catalanii costă 250 de euro pe noapte, cu toate serviciile incluse.

via Realitatea.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *