Horoscop

Fecioarele se vor simţi singure. Află aici horoscopul tău!

Taur

Fii atent la ce activitati iei parte weekendul acesta ca sa nu regreti mai tarziu. Analizeaza bine datele inainte de a te implica. Mai bine ai asculta ceea ce au de spus persoanele foarte apropiate. Daca de obicei ai impresia ca nu au dreptate, de data aceasta este posibil sa fie bine documentati.

Gemeni

Proiectele de viitor nu sunt incantatoare, iar in aceste zile te gandesti serios sa o iei pe alt drum. Este o schimbare importanta in viata ta si trebuie cantarita foarte bine. Esti dispus sa risti? Ce faci daca nu iese totul cum speri si nu vei mai avea resursele financiare necesare pentru facturi? Ia in calcul aceste variante si abia apoi mergi mai departe.

Rac

Nu esti o persoana care se sperie usor in fata unora care isi depasesc atributiile, insa de aceasta data parca nu poti spune tot ceea ce crezi, dar nu neaparat de frica, ci nu vrei sa intri in discutii neplacute. In stilul tau specific, vei depasi situatia fara a lasa urme adanci si toata lumea va fi multumita.

Leu

Beneficiezi de cateva ore libere si dormi ca sa iti incarci bateriile. Sperai ca va dura mai mult, insa din pricina unei probleme legate de viata profesionala esti nevoit sa te pui pe treaba si sa gasesti solutii rapide si bune pentru a duce la bun sfarsit un proiect ce avea termenul limita peste cateva saptamani.

Fecioara

Te simti singur. Toti prietenii sunt ocupati cu propriile probleme si in ultima vreme nu au avut timp sa se vada cu tine de cate ori ai fi vrut tu. In loc sa iti plangi de mila, in acest weekend mergi si fa ceva ce te face sa te simti bine. Mergi in parc, la film, la teatru, la un salon de masaj sau pur si simplu stai acasa si dormi.

Balanta

Uneori simti nevoia sa renunti la viata ta si sa o iei de la capat, insa realitatea spune altceva. Uite ca weekendul acesta se va intampla ceva ce te face extrem de fericit si nici macar nu iti mai trece prin cap ca ai vrea altceva.

Scorpion

Simti nevoia sa "intepi" o persoana care ti-a gresit si astazi sau maine ai ocazia. Inainte stai si gandeste-te bine daca merita cu adevarat sa faci asta si daca o sa iti ofere satisfactia sperata.

Sagetator

Un weekend special din punct de vedere al dragostei, insa putin tensionat din cauza unei rude a partenerului de viata care intervine in probleme care nu o privesc. Fara sa fii deranjat incearca sa ii explici ca nu este cazul sa faca aceste gesturi si sa se retraga usor.

Capricorn

Desi este weekend te asteapta cateva zile de munca. Vei trece insa cu bine peste tot si iti vor ramane cateva ore libere pentru viata personala. Duminica seara vei lua parte la o intalnire importanta pentru familia ta.

Varsator

Visai deja la un weekend linistit, lipsit de griji si in care sa faci doar ce vrei, insa planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ si vei fi nevoit sa faci cu totul altceva. Si daca te asteptai sa ai parte de momente nepotrivite, te inseli. Chiar o sa te simti bine.

Pesti

Grijile te coplesesc in acest weekend. Va fi nevoie de ajutorul unei persoane care nu face parte din familia ta pentru a face fata. Abia duminica seara o sa reusesti sa treci peste tot cu bine.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *