Timpul.md

Actualitate 12 Iunie 2018 | 11:39

Federației de Tenis din Moldova are un nou președinte. Cine este omul de afaceri

Începând cu ziua de 11 iunie 2018, în baza votului Biroului Federal al Federației de Tenis din Republica Moldova și prin înregistrare la Ministerul Justiției al RM, omul de afaceri Ceslav Ciuhrii este investit oficial în funcția de președintele al Federației de Tenis din Republica Moldova.

 „Ceslav Ciuhrii este proprietarul companiei farmaceutice „Biotehnos” și persoana care pe parcursul multor ani a fost alături de tenisul moldovenesc nu doar în calitate de jucător amator și prieten, dar și în repetate rînduri sponsor al turneelor naționale și internaționale organizate în Republica Moldova”, se spune într-un comunicat de presă.

Totodată, în cadrul conferinței din 28 mai curent, când a fost ales Ciuhrii în calitate de președinte, a fost reorganizat Biroul Federal al FTM, fiind redenumit Board al FTM și care, de ieri, include 5 membri.

Aceștia sânt: Ceslav Ciuhrii, președintele FTM, Oleg Efrim, partener al firmei de avocați Efrim Roșca și Asociații și ex-ministru al Justiției, Nicolas Nicula, managing partener al companiei Acvila Group și proprietar al clubului de tenis ”Acvila”, Cătălin Giosan, director Pro TV Chișinău și Maria Agapii.

Sursa: noi.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus