Femeia

Femeia, un cod de bare

Culmea e că ea alege să fie astfel. Cele mai multe își doresc un bărbat, înainte de toate, cu bani, mașină, stare materială foarte bună, în general. Nu este nimic în neregulă, atât timp cât este conștientă de faptul că el o va deține. În acest mod, devine o marfă, un bun ce mai târziu își va pierde valoarea. Cel care o va cumpăra o va trata ca pe un obiect. Ar fi naivă și chiar prostuță să creadă că o va iubi toată viața, din moment ce ea l-a ales pentru banii lui.

Pe de o parte, înțeleg nevoia femeii de a avea o securitate financiară. Este un instinct primar de a le asigura copiilor săi o viață lipsită de pericole. Pe de alta, totuși, se expune, alegând un loc pe raftul vieții, de pe care să fie culeasă de o ceafă lată, ce mai târziu va șterge cu ea pe jos, căci așa te comporți cu o cârpă.

Nu am mașină, nu pierd nopțile prin cluburi, nu arunc banii în stânga și în dreapta și nu las bacșiș doar pentru că așa e frumos. Nu-mi etalez potența financiară tocmai pentru a nu se lipi vreo cârpă de mine. În schimb, o femeie capabilă să aprecieze omul din mine, și nu portofelul din buzunar, va ajunge la concluzia că a găsit siguranța pe care o căuta. 

www.umbluliber.com
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *