Timpul.md

Cultură 16 Iunie 2016 | 16:13

Festivalul CRONOGRAF va face un TUR prin Moldova cu filmele proiectate la cea de-a XIII-a ediție

20 de localități din Republica Moldova vor avea posibilitatea să vadă filmele proiectate în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, organizat la Chișinău.

 OWH Studio dă start proiectului CRONOGRAF TUR 2016. Organizată pentru al treilea an consecutiv, caravana cinematografică își propune să ajungă în 20 de localități din întreaga țară, pentru a aduce documentarele de pe marele ecran mai aproape de publicul din satele și raioanele din Republica Moldova.

OWH Studio lansează concursul de selectare a 20 de localități unde vor fi proiectate GRATUIT filme din cadrul Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF. Turul cinematografic va fi organizat în perioada iulie-august 2016.

Echipa OWH Studio va asigura tot echipamentul necesar pentru proiecție (ecran, proiector, boxe), filmele și afișele, iar localitățile selectate vor trebui doar să asigurare o sală sau a un spațiu amenajat în aer liber (comod pentru proiecție), precum și să promoveze evenimentul în localitate, astfel încât prezența spectatorilor să fie cât mai mare.

Localitățile interesate se pot înregistra la concurs completând ACEST FORMULAR: https://docs.google.com/forms/d/1NTq8kzgeRsXPak-z_02GC8iwjpo0xPhEJs7Xr0g0Alo/viewform până la data de 27 iunie 2016.

Proiectul CRONOGRAF TUR este organizat pentru al III-lea an consecutiv, sub egida Festivalului Internaţional de Film Documentar CRONOGRAF cu scopul de a oferi posibilitatea locuitorilor din satele și raioanele țării noastre să privească filme pe ecranul mare.

Partenerii celei de-a III-a ediții a CRONOGRAF TUR: Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare SDC, Ministerul Culturii și Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

Mai multe detalii despre turul cinematografic pot fi găsite pe site-ul oficial www.cronograf.md

TIMPUL.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus