Timpul Liber

Festivalul Internaţional „Două inimi gemene”, la a VIII-a ediţie

„Chiar dacă preselecția s-a încheiat deja, noi încă primim solicitări de la foarte mulți tineri entuziaști care și-ar fi dorit să participe” a mărturisit Eugenia Marin, mama regretatei Doina Aldea-Teodorovici, directorul festivalului "Doua inimi gemene".
La preselecție s-au înregistrat peste 100 de participanţi, 54 la secţiunea „Copii” şi 49 la secţiunea „Maturi”, dintre care 42 de concurenţi ce reprezintă 11 ţări au ajuns în finala concursului.

Organizatorii precizează că pe data de 13 şi 14 noiembrie spectatorii sunt așteptați la ora 16.00, la teatrul Mihai Eminescu. În prima zi ei vor avea ocazia să urmărească evoluarea participanţilor din secţiunea „Copii”, iar în cea de-a doua zi pe cei din secţiunea „Maturi”. Gala Laureaţilor va avea loc pe data de 15 noiembrie, de ziua naşterii Doinei Aldea-Teodorovici, la Palatul Naţional, cu începere de la ora 18.00.

Participanţilor la festival le vor fi acordate premii speciale oferite cu generozitate de sponsorii concursului dar şi diplome de participare. În acest an, sponsorul general al Festivalului, Fundaţia Edelweiss, a pregătit pentru Gala Laureaţilor 2 premii speciale Doina şi Ion Aldea – Teodorovici.
Ediţia a VIII-a a Festivalului „Două inimi gemene” are loc în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, primăria municipiului Chişinău şi Departamentul Relaţii cu românii de pretutindeni, de pe lângă Ministerul român de Externe, care a oferit sprijin festivalului încă de la prima ediţie al acestuia.

Festivalul „Două inimi gemene” este un festival cu tradiţie, care se desfăşoară anual şi este organizat de familia regretaţilor Doina şi Ion Aldea – Teodorovici.

Natalia Costea

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *