Actualitate

Fii unul dintre contribuitorii suplimentului „TIMPUL SPECIAL”

Fundația Universitară a Mării Negre, Curaj TV și ziarul Timpul vă invită să contribuiți cu materiale jurnalistice (articole, reportaje, investigații, interviuri etc.) pentru suplimentul de ziar „Timpul Special”.

Materialele trebuie să abordeze fenomenele sărăciei, șomajului și efectele acestora în rândul tinerilor din R. Moldova atât în mediile urbane, cât și rurale.

Prin contribuția dvs. în cadrul proiectului Școala de Excelență în Jurnalism – Mass-media pentru tineri (SEJ-2016) aveți posibilitatea să vă promovați textele și ideile prin intermediul unui supliment special distribuit atât online, cât și în 40 000 de exemplare tipărite.

Reguli de redactare: Textele trebuie să aibă maxim 3 pagini. Se acceptă și poze de la fața locului sau de autor. De asemenea, vă rugăm să specificați autorul materialului (nume și prenume sau pseudonim) și adresa de e-mail.

Data-limită pentru trimiterea materialelor: 30 noiembrie 2016, ora 23:00

Materiale vor fi trimise la adresa de e-mail: ntibrigan@gmail.com cu specificarea în subiectul (titlul) e-mailului „Material pentru supliment SEJ”

Proiectul Școala de Excelență în Jurnalism – Mass-media pentru tineri (SEJ-2016) își propune să stimuleze implicarea mass-media din R. Moldova în informarea decidenților și a societății asupra necesității combaterii șomajului în rândul tinerilor. Astfel, organizatorii și-au fixat drept obiective specifice ale proiectului următoarele criterii: formarea unui grup de tineri jurnaliști care vor aborda domeniul social, stabilirea unui transfer bilateral de experiențe între tineri jurnaliști și traineri/formatori de tineret, promovarea conceptului de „jurnalism civic” în rândul tinerilor, abordarea problematicii șomajului în rândul tinerilor din R. Moldova, identificarea unor soluții pe termen mediu și scurt, conștientizarea și informarea decidenților politici asupra necesității implicării în reducerea fenomenului de șomaj în rândul tinerilor. 

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al României, prin programul României de cooperare pentru dezvoltare (RoAid), în parteneriat cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare – Centrul Regional pentru Europa și Asia Centrală (UNDP) în cadrul Fondului de Mobilitate Experți România – Republica Moldova implementat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *