Politică

Filat vrea să găseasca un candidat “PE ASCUNS” sau e gata de “ANTICIPATE”?

Conform unui site apropiat de premierul Filat, acesta a declarat: "Să nu ne hazardăm în a lansa nume, dar să ne concentrăm şi să identificăm un candidat care ar putea fi votat. În situaţia în care sîntem pot fi doar două rezultate: sau se alege Preşedintele, sau vor avea loc alegeri parlamentare anticipateUna din două trebuie să se întîmple."

Vlad Filat crede că Parlamentul, în cadrul primei sale şedinţe de după vacanţă, trebuie să fixeze data alegerilor prezidenţiale, pentru ca agenda politică să fie una clară.

Compozitorul Eugen Doga, preşedintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, şi ambasadorul R. Moldova în SUA, Igor Munteanu – sunt câteva dintre personalităţile pe care Partidul Liberal le vede în funcţia de preşedinte.

Mihai Godea a declarat: „Alegerile parlamentare anticipate se vor desfăşura în toamna acestui an, deoarece „aşa vrea premierul Filat. Filat este cel mai viclean dintre liderii Alianţei şi îşi va trage pe sfoară colegii", conform eurotv.md.

Dodon recunoaște că vrea resetarea AIE și scoaterea PL-ului de la Guvernare.

Vlad Filat: „În cadrul actului de guvernare, noi suntem parteneri și orice atac asupra domnului Ghimpu sau Partidului Liberal, este un atac asupra Alianței pentru Integrare Europeană. Aceste lucruri nu pot fi tolerate”, a spus premierul conform unimedia.md

Referințe: Cine e vinovat de NEALEGEREA Președintelui

COMENTAȚI: Credeți că liderul PLDM, Vlad Filat dorește ca o candidatură să fie "identificată" fără ca ea să fie știută și dezbătută în societate sau e doar un joc ce se va încheia cu noi alegeri anticipate

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *