Timpul.md

Actualitate 3 Aprilie 2020 | 12:36

Filip: Cei care vin cu avionul acasă, să achite polița medicală în 3 zile, la fel cum o fac cei care ajung cu mașina

„Cetățenii noștri care ajung acasă cu avionul trebuie să aibă aceleași drepturi ca cei care intră în țară cu mașina. Am discutat astăzi acest subiect cu premierul Ion Chicu și am văzut deschidere de a rezolva aceste diferențe”. Declarațiile au fost făcute de președintele PDM, Pavel Filip.

„Am convenit că se va permite cetățenilor din diasporă care nu au poliță să vină acasă cu cursele charter organizate de Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, cu condiția ca în termen de 3 zile să achite polița, așa cum fac cei care vin în țară cu mașina, modificarea urmând să fie aprobată de Comisia Situații Excepționale”, a anunțat Pavel Filip pe contul său de Facebook.

Este de menționat că, în ultimele 24 de ore, au fost completate și semnate 1.173 de declarații pe propria răspundere privind obligația achitării în termen de 72 de ore a primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent. Despre asta a informat Poliția de Frontieră, care colectează datele din cadrul puntelor de trecere terestre a frontierei.

http://www.realitatea.md/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus