Timpul.md

Actualitate 28 Iunie 2019 | 11:07

FLASH /// După doar patru zile, Viorel Braga a demisionat. Cine este noul director interimar al „Pieței Centrale”

Întreprinderea municipală „Piața Centrală” are un nou director interimar. Șeful numit la ÎM Piața Centrală săptămâna trecută, Viorel Braga, și-a dat ieri demisia doar după 4 zile de muncă.

Nou director interimar, Iurie Vasilenco, este jurist de profesie și a activat în cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, în calitate ofițer de investigare a fraudelor economice. Acesta a fost desemnat prin dispoziția Primarului general interimar, după ce Viorel Braga și-a prezentat joi demisia din funcție din proprie inițiativă.

Este licențiat în drept, absolvent al Facultății de drept, Universitatea de Stat din Moldova, or. Bălți. De asemenea, a făcut studii de profil la Academia de Poliție SUA din Budapesta.

Iurie Vasilenco va asigura interimatul funcției de director al Î.M. „Piața Centrală”, până la organizarea unui concurs de către Consiliului municipal Chișinău.

Amintim că, acum patru zile primarul interimar Ruslan Codreanu l-a numit în funcția de director al Pieței Centrale pe Viorel Braga. Ruslan Codreanu a anunțat într-o postare pe pagina sa de Facebook că motivul demisionării lui Viorel Braga ar fi problemele de sănătate.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus