Actualitate

FLASH / ATACUL din Barcelona – Primele IMAGINI cu autorul atentatului de pe Las Ramblas

Șoferul mașinii care a intrat în mulțime în Barcelona și care a ucis un bărbat pentru a-i lua mașina, este Younes Abouyaaqoub, în vârstă de 22 de ani, spun oficialii care anunță că tânărul a fost dat în urmărire în toată Europa.

Între timp, El Pais a publicat imagini de pe camerele de supraveghere care indică faptul că Abouyaaqoub a fugit de la locul accidentului pe jos. Imaginile îl arătau pe acesta plimbându-se prin pe piața La Boqueria, purtând ochelari de soare, trecând pe lângă alte persoane care fug de pe Las Ramblas.

Guvernul catalan a anunțat și al 15-lea deces în urma atentatului de joi seara. Victima este Pau Pérez, de 34 de ani, de la Vila Franca, bărbatul găsit înjunghiat în mașina furată de Abouyaaqoub pentru a fugi din oraș.

Treisprezece persoane au fost ucise când o dubița, despre care se presupune că a fost condusă de Abouyaaqoub născut în Maroc, a intrat în persoanele care se plimbau pe Las Ramblas. O femeie a murit în timpul unui al doilea atac la Cambrils, iar cinci suspectați au fost uciși de către poliție.

Primele imagini cu autorul atentatului de pe Las Ramblas

Oficialii catalani au declarat luni că toate cele 15 victime au fost identificate acum, iar familiile lor au fost anunțate.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *