Timpul.md

Ultima oră 21 August 2017 | 09:35

FLASH / Orașul Krasnoiarsk este SUB APE / A fost introdusă STAREA DE URGENȚĂ /// FOTO, VIDEO

A fost introdusă stare de urgență în Krasnoiarsk, Rusia din cauza ploilor abundente, potrivit site-ului Primăriei, anunțul a fost făcut de Primarul orașului. 

Ploaia torențială a lovit orașul  Krasnoyarsc în noaptea de 20 august. De la ora 4 dimineața până la ora 11 în oraș, au căzut  44 de milimetri de precipitații, în timp ce rata lunară a fost de 68 milimetri. Potrivit Centrului Hidrometeorologic, în timpul zilei se așteaptă încă 14 milimetri de precipitații.

În 85 de case, 4 școli și 12 grădinițe, ploaia a subminat acoperisul și pivnițele. În mai mult de 80 de case din cauza condițiilor meteo s-au înregistrast întreruperi ușoare de lumină. De asemenea, stația de alimentare a spitalului clinic regional s-a oprit, dar a revenit la sursa de energie electrică, în scurt timp

Апокалипсис по-красноярски☔💧

A post shared by Наталья Кучерявая (@kucheriavaia_natasha) on


În districtele Zheleznodorozhny și Oktyabrsky, 13 case au fost complet sau parțial inundate. Apa a acoperit 43 de secțiuni de drumuri, precum și pasaje subterane. În unele zone, traficul este limitat. 

#дождь #много #воды. Это капец! Такое количество воды мне не приходилось видеть. Из подъезда невозможно выйти воды по колено, машины скрыло. Мысль мелькнула, хорошо, что я там не припарковался. Жаль, автовладельцев этих машин...

A post shared by Maxim (@max_sim777) on

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus