Social

Flash mob în memoria victimelor de la Mereni

Ei au venit cu câte două flori pentru ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Anatol Şalaru. Organizatorii flash mob-ului, majoritatea rude sau prieteni ai victimelor accidentului de la Mereni, susţin că ministrul se face vinovat de producerea accidentului, în care au decedat patru oameni.
„Prin acțiunea de astăzi vrem să salvăm alte vieți, cei de la Ministerul Transporturilor au dat dovadă de incompetență, de neprofesionalism. Aceste două flori vor spune multe, ca responsabil, Anatol Șalaru trebuia să prevină astfel de cazuri. Acțiunea de astăzi este un semn de protest la indiferența Guvernului, Ministerului Transporturilor și vrem pe viitor să excludem astfel de situații”, au declarat organizatorii flash mob-ului.

Patru oameni au decedat, iar mai multe persoane sunt spitalizate în urma accidentului produs în apropiere de staţia Mereni, raionul Anenii Noi. Microbuzul cu care aceștia veneau de la o nuntă a fost lovit de un tren de marfă. În același loc a avut loc un accident similar, în aceeași perioadă a anului trecut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *