Sport

FMF isi onoreaza vedetele de altadata

In data de 22 mai s-a implinit un an de la decesul subit al antrenorului Boris Tropanet. El a fost unul din cei mai adorati ex-jucatori ai clubului Nistru Chisinau (actualmente Zimbru), dar si al fotbalului autohton in general. Tropanet era intruchiparea inteligentei si bunelor maniere pe terenul de fotbal, reprezentand un exemplu pentru generatii intregi de tineri jucatori.

Federatia Moldoveneasca de Fotbal, in colaborare cu Liga Tinerilor Fotbalisti din R. Moldova si clubul de fotbal Zimbru Chisinau, au decis sa aduca un omagiu regretatului, organizand un turneu international „Memorialul Boris Tropanet”.
Director al turneului a fost numit inspectorul federal Nicolae Macovei. La aceasta competitie, care va avea loc in perioada 4-7 iunie, participa sase echipe formate din copii cu anul nasterii 1995. In grupa A vor juca Zimbru Chisinau, Wicklow Rovers (Irlanda), Sfantul Gheorghe Suruceni (Ialoveni), iar in grupa B – Sheriff Tiraspol, Cernomoret Odesa (Ucraina) si CSCT Buiucani Chisinau. Formatiile care vor ocupa ultimele locuri in seriile preliminare vor juca pentru locul cinci in clasament, echipele de pe locul secund vor lupta pentru medaliile de bronz, iar invingatoarele se vor duela in finala competitiei. Zece meciuri din cele 12 programate, inclusiv partidele de clasament vor avea loc la baza sportiva Zimbru din capitala, iar altele doua se vor disputa la Suruceni si Tiraspol.

Programul turneului:

4 iunie

Wicklow Rovers – Zimbru
Sf. Gheorghe – CSCT Buiucani
Sheriff – Cernomoret

5 iunie

Zimbru – Sf. Gheorghe
Cernomoret – Wicklow Rovers
CSCT Buiucani – Sheriff

6 iunie

Zimbru – Sheriff
Sf. Gheorghe – Wicklow Rovers
Cernomoret – CSCT Buiucani

7 iunie

3A – 3B
2A – 2B
1A – 1B

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *