Timpul.md

Actualitate 24 Aprilie 2019 | 15:54

Fostul director al știrilor de la Jurnal TV: Dodon a șters pe jos cu batista pusă pe țambalul unionist și proeuropean de către cei de la ACUM

Exponenţii blocului ACUM au fost umiliţi astăzi în ultimul hal de cei de la PSRM, fiind lăsaţi cu ochii soare la aşa-zisele discuţii privind formarea unei majorităţi parlamentare şi învestirea noului Guvern. Este opinia jurnalistului Gabriel Călin, care crede că PAS şi PPDA au fost atraşi într-un joc distructiv.

“ACUM au simțit ceea ce a simțit Chirtoaca și Ghimpu înainte de Alegeri. Să te vezi aproape preluând puterea și săa pupi o sală goală, asta e ceva. O mai mare umilire nici că putea fi inventată pentru aceste personaje cu capul în nori și anusul umed de nerăbdare. Dodon Igor, care nu e nici pe departe favoritul meu, i-a atras într-un joc distructiv, în care a pus un bloc votat masiv de unioniști și proeuropeni să se developeze și să ceara practic în genunchi coaliția de la proruși”, a scris Gabriel Călin, într-o postare pe Facebook.

Jurnalistul spune că electoratul blocului ACUM a avut ocazia să vadă cum Maia Sandu şi Andrei Năstase sunt gata să-şi trădeze principiile, de dragul puterii.

“I-a developat și le-a arătat tuturor votanților orbi cum sunt gata să-și trădeze propriile idealuri oamenii bolnavi de putere, mânați în luptă de oligarhii care au pornit un război revanșard. Viziunile lui Dodon îmi sunt absolut străine, dar pentru modul în care a șters pe jos cu batista pusă pe țambalul unionist și proeuropean de catre cei de la ACUM, îl admir. Iar de noi, mi-i milă. Iar ne-am lăsat pacăliți de o haită de șacali care a jucat cu sentimentele noastre in cărți”, conchide Gabriel Călin.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus