Timpul.md

Actualitate 3 August 2019 | 00:29

FOTO /// Primăria Chișinău a ASFLAT integral strada unde are casă Dodon. „Investiția în infrastructură” a fost de aproape un MILION de lei

Străzile Alexandru Xenopol și Vasile Coroban din sectorul Buiucani al capitalei au fost reabilitate capital. Lucrările au început acum două săptămâni, iar autoritățile locale au anunțat astăzi că acestea au fost finalizate.

Întâmplător sau nu, dar pe strada A. Xenopol este localizată casa președintelui Igor Dodon. Mai mult, muncitorii de la Î.M. „Exdrupo” ne-au spus că drumul ar fi fost reparat pentru că este casa președintelui acolo. „De pe strada Xenopol se poate ajunge la casa președintelui, iar de pe Coroban ieși. Poate fi și invers, pentru că cele două străzi reparate sunt legate una de alta”.

Primăria Chișinău afirmă că suprafața renovată constituie 1500², iar costul lucrărilor este de cca 900 mii lei.

Totuși, municipalitatea la să se înțeleagă că reabilitarea capitală a celor două străzi nu are nicio legătură cu faptul că în zona este casa președintelui Igor Dodon.

„Intervențiile pe str. V. Coroban și str. A. Xenopol se înscriu în Programul municipal de întreținere a străzilor și au fost îndeplinite de Î.M. „Exdrupo””, subliniază Primăria.

https://www.ziarulnational.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus