Timpul.md

Actualitate 30 Iulie 2017 | 10:49

FOTO / Ce colectează oamenii în PMAN pentru președintele PDA, Andrei Năstase

Mai multe boxe au fost instalate în fața Arcului de Triumf, în PMAN,în ajunl protestului anunțat de câteva partide de opoziție față de dreptul cetățenilor de a-și alege deputații. ”Fă un bine, dacă vrei, dă-i un scutec lui Andrei”, scrie pe acestea.

Boxele sunt deja pline. Peste aproximativ o oră, organizatorii protestului antipopular au dus boxele din PMAN. Iar internauții grumesc pe seama lor și spun că scutecele au fost luate pentru a-i fi transmise lui Andrei Năstase. La scurt timp, două boxe similare au fost instalate în fața sediului vechi al Președinției, vizavi de Parlament.Flash-mobul i-a înfuriat pe susținătorii liderului PDA. Aceștia au rupt inscripțiile de pe boxe și au pus scutecele într-un sac.

Acțiunea este o continuare a flash-moburilor organizate de internauți după tentativa disperată a liderului Partidului DA, Andrei Năstase, de a zădărnici votarea votului mixt în Parlament. Năstase a încercat să provoace altercații cu oamenii veniți să susțină schimbarea sistemului electoral, dar a fost alungat de combatanți. Iar internauții l-au surprins cu pantalonii udați între picioare, după ce a fost scos de poliție din mulțimea care l-a huiduit.

Sursa: Timpul.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus