Timpul.md

Actualitate 10 Decembrie 2018 | 09:04

FOTO / Un preot din Rusia și-a etalat pe rețelele de socializare gențile și încălțămintele Louis Vuitton și Gucci

Un preot din Rusia este investigat de comisia disciplinară a eparhiei din orașul Tver, după ce a postat pe rețelele de socializare fotografii cu genți și încălțăminte Louis Vuitton și Gucci, scrie Actually Russia.

Protopopul Veaceslav Baskakov, care publica pe contul său de Instagram fotografiile cu bunurile de lux va ajunge în fața comisiei de disciplină, iar Alexandr Volkov, șeful biroului de presă al Patriarhului Kirill, a declarat că spera ca acesta să fie tras la răspundere și atenționat ca „astfel de lucruri să nu se mai întâmple'. Potrivit acestuia, pozele de pe Instagram ale lui Baskakov sunt „de prost gust” și a rugat membrii clerului să fie mai reținuți: viața lor „nu poate fi divizată în viață publică și viață personală”.

Scandalul a izbucnit după ce mai mulți internauți au atras atenția publică asupra profilului lui Baskakov. Preotul a postat timp de mai bine de un an, fotografii în care își etala hainele și încălțămintea scumpă. Contul a fost șters în weekend, dar capturi ale postărilor sale continuă să fie distribuite.


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus