Timpul.md

Actualitate 29 Septembrie 2017 | 12:42

FOTO / VIDEO: Lux și opulență: Cum arată casa de lux a directorului gimnaziului suspectat că ar fi facilitat exploatarea sexuală a unui elev

În mass-media autohtonă a au apărut imagini cu casa de lux a directorului de gimnaziu bănuit de trafic de copii, care i-ar fi oferit unui om de afaceri un băiat de 15 ani pentru sex.

Potrivit site-ului tv8.md casa directorului este situată într-o suburbie a Capitalei într-un cartier rezidențial de lux.

Locuința are două nivele, terasă, grădină și un foișor. Din imagini observăm că materialele utilizate în construcție sunt de calitate. De asemenea, proprietatea este împrejmuită de un gard de aproximativ doi metri.

Totodată, din imaginile video puse la dispoziție de către forțele de ordine se vede că funcționarul locuia într-o casă de lux, dotată cu mobilă și tehnică scumpă și conducea o Toyota de zeci de mii de euro. Asta în condițiile în care Igor Sandler a declarat un salariu lunar pe aproape 11 mii de lei și un apartament modest de numai 50 de metri pătrați. Prin casă se pot vedea mai multe plasme și tehnică performantă. În una din camere, pe pereți, atârnă piei de animale. De asemenea, șeful gimnaziului conduce o Toyota ce valorează câteva zeci de mii de euro. (Declarația o găsiți mai jos)

Directorul și omul de afaceri, bănuit de trafic de copii au fost reținuți pentru 30 de zile, iar investigațiile continuă. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceștia riscă închisoare de la 15 la 20 de ani.
Aici puteți vedea imagini din interior: 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus