Actualitate

FOTO. Minoră batjocorită de tatăl ei timp de 5 ani. Copila l-a înregistrat când acesta îi cerea favoruri sexuale şi s-a dus la Poliţie. „Să putrezească în puşcărie”

Nu înainte de a-l înregistra pe bărbat când acesta îi cerea favoruri sexuale. Nimeni din familie nu şi-a închipuit că se poate întâmpla aşa ceva, însă fata spune că a fost violată de la vârsta de 10 ani.

Fata a povestit că era nevoită să îşi mintă colegii şi profesorii care o vedea tristă, abătută şi plină de vânătăi făcute de cel care i-a dat viaţă: „De la 10 ani mă viola. Nu am spus nimănui nimic, pentru că mă ameninţa cu bătaie. De multe ori mă ducea la şcoală şi îmi era ruşine pentru că eram plină de vânătăi“.

Coşmarul fetei a luat sfârşit când şi-a făcut curaj şi l-a înregistrat pe tatăl său când acesta îi cerea favoruri sexuale.

„Nu ştiam ce se întâmplă în casa mea. Eu eram la spital şi vărul meu m-a sunat şi mi-a spus că şi-a bătut joc de fetiţa lui. Fata mi-a spus: mamă, m-a ameninţat dacă spun ceva şi asta e. I-a fost frică“, spune Constanţa Raciu, mama fetei.


MAMA FETEI

Cu înregistrarea de pe telefon fata s-a dus la poliţie, iar tatăl său a fost reţinut şi apoi arestat. Acesta are la activ mai multe dosare penale pentru că şi-a bătut soţia.

„Am trăit foarte rău cu el, nu mă gândeam că el, care mă înşela cu altele, se va apuca şi de fata lui. Nu suntem căsătoriţi din cauza bătăilor. Am zis că tot se potoleşte, dar nu. M-am dus şi la Poliţie de multe ori să îl reclam. Eu acum port ochelari din cauza bătăilor lui. Să putrezească în pârnaie. La mine să nu mai vină", spune femeia.

Cazul este şi în atenţia Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului Dâmboviţa. Fata este elevă în clasa a X-a la un liceu din Găeşti.


TATĂL FETEI

„Cazul se află în atenţia instituţiei noastre. S-a efectuat o evaluare atât la domiciliul copilului, cât şi la domiciliul persoanei care şi-a asumat creşterea pe perioada cât mama este în spital, şi anume unchiul matern. Momentan nu se impune preluarea, cât timp tatăl este arestat", a declarat Cerasela Gurgu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Dâmboviţa.

Bărbatul riscă ani grei de puşcărie şi decăderea din drepturile părinteşti.

adevarul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *