Timpul.md

Timpul Liber 17 Iulie 2021 | 06:10

FOTO Top 10 cele mai frumoase PLAJE din lume

 Dacă îţi este gândul la concediu şi vrei să ajungi într-un loc liniştit şi mirific, iată un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume.

1. Plaja iepurilor, Lampedusa, ItaliaPlaja a primit titlul de cea mai frumoasă din lume în anul 2013, aprecierea fiind făcută de site-ul TripAdvisor.com.

2. Grace Bay, Providenciales, Turks and CaicosSituată în nordul Oceanului Atlantic, insula Providenciales oferă lumii una dintre cele mai frumoase plaje. În 2011, site-ul TripAdvisor.com a situat-o pe locul 1.

3. Whitehaven Beach, Airlie Beach, Australia
Plaja Raiul Alb, din Australia, are nisipul din siliciu 98% pur. Pe lângă faptul că este foarte alb, nisipul nu înmagazinează căldură şi nu este fierbinte.

4. Baia do Sancho, Fernando de Noronha, Brazilia
Plaja este faimoasă pentru apele verzi şi nisipurile albe. Este perfectă pentru snorkeling şi e atât de liniştită că poţi auzi delfinii.

5. Flamenco Beach, Culebra, Puerto RicoPlaja intinsa, apa cristalina, nisipul alb. Un loc ideal pentru snorkeling, plaja, inot.

6. Plaja Catedralelor, Ribadeo, SpaniaPlaja a fost declarata monument al naturii si se face remarcata prin arcadele naturale si pesteri care nu pot fi vazute in perioada refluxului. In timpul fluxului, plaja este mica insa ideala pentru inot.

7. Lopes Mendes Beach, Ilha Grande, BraziliaPlaja este ideala pentru surf si a fost votata una dintre cele mai frumoase plaje din lume de catre revista Vogue.

8. Horseshoe Bay Beach, Southampton Parish, BermudePlaja este una dintre cele mai frumoase din Bermude si este vizitata de mii de turisti. Nisipul este foarte fin si alb.

9. Eagle Beach, Aruba
Nisipul este moale si alb, iar plaja a fost declarata una dintre cele mai frumoase din lume. Eagle Beach este a doua plaja din Aruba in care este permisa nuditatea.


10. Rhossili Bay, Swansea, Tara GalilorRhossili Bay din Tara Galilor este a treia plaja din Europa din topul celor mai frumoase plaje din Europa, dupa Plaja Iepurilor si Plaja Catedralelor.Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus