Timpul.md

Actualitate 3 Iunie 2021 | 00:46

Gavriliță (PAS) pretinde că ar vrea Platforma DA în Parlament, după ce tot ei au refuzat să facă un bloc comun

 

Sperăm foarte mult să-i avem pe colegii noștri din Platforma DA în viitorul Parlament și aceasta ar fi o alianță naturală”, a declarat fruntașa PAS, N. Gavriliță, după ce ieri a fost făcut public un sondaj care nu le dă nicio șansă celor din Platforma DA să treacă pragul electoral.

Igor Grosu a declarat răspicat încă din luna ianuarie că PAS vrea să meargă singur în alegerile anticipate. O mișcare menită să „omoare” definitiv Platforma DA și să permita PAS să monopolizeze segmentul pro-european. Același Grosu, spunea atunci că unioniștii trebuie să formeze un pol separat, ca acum, oengiștii afiliați PAS să critice AUR că ar „fura” din voturile ce ar aparține partidului prezidențial.

Alexandru Slusari spunea recent că nu a întâlnit un politician mai „cinic” decât Maia Sandu. Andrei Năstase, în timpul campaniei prezidențiale din 2020, a dus o campanie vehementă anti-Maia Sandu, lucru care a contribuit decisiv la prăbușirea Platformei Da în sondaje.

Cifrele și analizele arată concludent că unica alianță care ar garanta că forțele criminale și pro-rusești nu sunt la guvernare este cea dintre PAS și AUR.
Oenigiștii afiliați PAS intoxică intenționat spațiul public cu subiectul „unioniștilor divizați”, dar nu scot un cuvânt că blocul ACUM s-a spart în trei partide - PAS, Platforma DA și PUN la inițiativa colegilor Nataliei Gavriliță.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus