Timpul.md

Actualitate 13 Iulie 2019 | 00:25

George Simion vrea să poată intra în R. Moldova / Amenință cu greva foamei dacă Guvernul Sandu va menține în vigoare interdicția impusă de Guvernul Filip

Liderul unioniștilor George Simion nu a fost lăsat să intre pe teritoriul Republicii Moldova.

Acesta a încercat azi dimineaţa să traverseze frontiera de, dar a fost întors acasă. 

„Fac un apel de mobilizare la toţii fraţii de peste Prut. În maxim o săptămână să ne adunăm la frontieră. Dacă nu, o să stau aici şi o să lupt pentru dreptul meu, o să intru în greva foamei, dacă acest regim mă va priva de reptul meu de a-mi vedea fraţii”, a declarat George Simion într-un live pe Facebook.


Amintim că George Simion a primit o intedicție de a intra în R. Moldova pe 5 ani de zile la 1 octombrie. Măsura a fost impusă de Biroul pentru Migraţie şi Azil al Republicii Moldova, instituție subordonată Ministerului de Interne a R. Moldova.

George Simion a candidat independent la funcția de eurodeputat din partea României fiind votat de peste 120 de mii de cetățeni. George Simion este autorul cărții „Blocați în labirint‟ (Editura TIMPUL), o radiografie a parcursului Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de astăzi.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus