Ultima oră

Ghelici se apără: “Este o răzbunare din partea lui Recean, pe care l-am numit cârpă”

Acesta se afla acum in izolatorul Inspectoratului General de Politie, fiind suspectat de trafic de fiinte umane. Fiului lui Fiodor Ghelici sustine ca dosarul este fabricat, s-a intamplat dupa ce tatal sau l-a numit "carpa" pe ministrul de Interne, Dorin Recean.

“Fiodor Ghelici este permanent verificat de Centrul National de Coruptie, si pe neasteptate a aparut Politia de Frontiera si-l invinuieste de trafic de persoane, este ilar si neadevarat, este o razbunare din partea ministrului Recean pe care l-a numit carpa”, a afirmat pentru PRO TV Andrei Ghelici, fiul lui Fiodor Ghelici.

Dorin Recean nu a fost de gasit pentru a comenta afirmatiile.

Ieri Politia de Frontiera si Procuratura Generala au efectuat percheziţii in locuinţa, dar si la biroul lui Fiodor Ghelici. Potrivit fiului activistului mascatii de la Fulger au intrat cu forta in apartament, faramand usa. In acel moment, in locuinta se afla doar sotia, care dupa aceasta a ajuns la spital.

Oamenii legii au luat din biroul lui Ghelici calculatoare şi documente care ar putea servi drept probe in cadrul urmaririi penale.
 
Sursa: inprofunzime.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *