Actualitate

Grav accident în România: Un microbuz din Republica Moldova s-a ciocnit cu o maşină care transporta legume

Accidentul a avut loc în localitatea Sintereag din Bistriţa-Năsăud. Un microbuz urma să ajungă la Paris a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care transporta legume. În microbuz erau şapte pasageri din Chişinău, scrie romanialibera.ro şi ziuaveche.ro.

Venea din Republica Moldova şi se îndrepta spre Paris. Pasagerii spun că dormeau în momentul producerii accidentului şi nu ştiu cum a reuşit şoferul să piardă controlul volanului şi să intre în microbuzul de marfă.

La faţa locului au fost trimise şase echipaje medicale. Trei persoane au fost duse la spital.

Cinci pasageri din microbuzul care venea din Republica Moldova şi-au continuat drumul cu un autocar. Aceştia susţin că merg în vacanţă la Paris şi că au pornit din Chişinău ieri la ora 16:00. Deşi a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale microbuzului pe care-l conducea, şoferul din Republica Moldova a scăpat fără răni şi a refuzat transportul la spital.

„În cursul dimineţii au fost aduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa doi pacienţi, victime ale accidentului rutier care a avut loc în localitatea Şintereag. La ora 07:00, pacienţii se află în curs de investigaţii. Starea celor doi răniţi este următoarea: un pacient cu diagnostic de etapă – contuzie hemitorace drept, contuzie antebraţ drept; un pacient cu diagnostic de etapă- contuzie splenică, plagă delabrantă flanc abdominal stâng, contuzie antebraţ stâng”, precizează Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, într-un comunicat de presă.

Potrivit primelor cercetări vinovat ar fi şoferul microbuzului de 51 de ani. Poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

jurnal.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *