Timpul.md

Politică 26 Martie 2015 | 18:31

Grupul de iniţiativă al PPEM colectează cereri de la cei care vor să se alăture echipei

Grupul de iniţiativă pentru crearea Partidului Popular European din Moldova, lansat de Iurie Leancă, începe colectarea cererilor de la cei care vor să se alăture echipei.

Acţiunea va avea loc pe 27 şi 28 martie, în centrul capitalei, lângă Arcul de Triumf, unde va fi amplasat un cort pentru toţi cei care susţin noul proiect politic.

Membrii Grupului de iniţiativă spun că îşi dau întâlnire cu susţinătorii pentru a porni împreună construcţia unui partid care să dezvolte o ţară sigură şi demnă pentru fiecare persoană. „Susţine Moldova Europeană, Alătură-te echipei noastre!”, este mesajul ce va fi afişat pe bannerul de pe cortul PPEM.

Procesul de creare a Partidului Popular European din Moldova a fost lansat la 23 martie. PPEM se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta, şi îşi propune să fie un partid al dialogului şi al raţiunii, care va reuşi să unească toţi cetăţenii Republicii Moldova în jurul proiectului de modernizare a ţării. Grupul de iniţiativă pentru crearea PPEM este format din studenţi, antreprenori, medici, profesori universitari, diplomaţi, deputaţi şi oameni de cultură.

Sursa: IPN

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus