Timpul.md

Actualitate 18 August 2017 | 18:30

Hăinuțe de prințesă și patru sicrie albe, la morgă. Alexandra Braunstein și fetițele ei merg acasă pentru ultima dată

Hăinuțe de prințesă și patru sicrie albe, la morgă, după tragedia din Brănești care a șocat toată țara. Alexandra Braunstein și fetițele ei merg acasă pentru ultima dată. Tatăl fetițelor și cumnatul acestuia și-au stăpânit cu greu emoțiile și au intrat la morgă, copleșiți de durere, să le ia acasă pe Alexandra Braunstein și pe cele trei fetițe ale ei. În familie este un conflict legat de locul unde să le ducă pentru priveghi pe Alexandra și pe cele trei fetițe. Mama femeii îți dorește ca ele să fie duse la Brănești, în casa părintească, în timp ce tatăl fetițelor vrea ca ele să ajungă, pentru ultima dată, în casa în care au stat, din cartierul Ferentari.

Tatăl fetițelor, George Braunstein, și fratele Alexandrei au mers vineri dimineață la Institutul de Medicină Legală, pentru a face formalitățile necesare ca să poată prelua trupurile neînsuflețite. Au completat toate formularele necesare, apoi au plecat să cumpere hăinuțe pentru cele trei fetițe și pentru mama acestora. După câteva ore, soțul și fratele Alexandrei Braunstein s-au întors la Institutul de Medicină Legală, de unde vor pleca cu cele patru sicrie.

Familia urmează să decidă unde vor fi depuse trupurile Alexandrei și fetițelor ei. Soțul Alexandrei nu a reușit să se înțeleagă cu familia acesteia, el dorind ca fetițele să ajungă, pentru ultima dată, în casa în care au stat, din cartierul Ferentari, în timp ce bunica vrea ca ele să fie duse la Brănești, în casa părintească.

Tragedia de joi, când Alexandra Braunstei s-a aruncat în fața trenului cu cele trei fetițe ale sale, a șocat întreaga țară. Surse apropiate anchetei ne-au relatat că femeia avea probleme, fiind de două ori internată Spitalul de Boli Psihice ”Alexandra Obregia”. Rudele ei au spus că disperarea mamei a atins cote alarmante în momentul în care a aflat că este însărcinată pentru a patra oară, lucru pe care nu și-l mai dorea. 

liberatea.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus