Actualitate

Horoscop / Săgetătorii ar putea avea frustrări, iar vărsătorii se vor certa cu cineva dintre rude

Berbec
Energia pozitivă ce este adusă de astre te propulsează pe înaltele culmi ale succesului, cu condiția să fi muncit cu perseverență la proiectele pe care le-ai inițiat în ultima perioadă.

Taur
Te gândești că ar fi cazul să oficializezi relația și nu îți este frică de faptul că va fi necesar să îți schimbi ritmul vieții, deoarece îți asumi responsabilitatea până la capăt. Totuși îți faci anumite scenarii în minte, legate de modul în care va decurge acest eveniment important pentru tine, dar vei reuși să faci față dacă te vei comporta cu naturalețe.

Gemeni
Realizările profesionale te fac să te concentrezi asupra obiectivelor propuse. Familia te susține și vrea să te vadă ajuns cât mai sus, pe scara socială, de aceea îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie. Spre seară, o ieșire cu cei dragi este posibilă. Veți sărbători împreună o reușită.

Rac
Beneficiezi de energia psihică necesară pentru a demara ceva nou. Încă de la începutul zilei se pare că vei primi vești bune, toate demersurile efectuate în ultima vreme acum vin să-ți aducă și primele satisfacții.

Leu
Situațiile conflictuale din relație se pot îndulci cu un discurs romantic față de partener. În așternut există șanse mari de a-ți exprima pasionalitatea și iubirea într-un mod rafinat.

Fecioară
Riști să-ți pătezi reputația la locul de muncă sau acasă, dialogul tău este mai agresiv decât de obicei și lasă să se întrevadă o urmă de egoism, ceea ce nu este pe placul nimănui.

Balanță
Vei da dovadă de creativitate și vei ieși din anonimat, dar atenție la posibilele capcane ale popularității (invidii, bârfe, gelozii etc.). Se pare că pe seară ai nevoie de timp pentru a reconsolida tot ceea ce ai stricat pe plan afectiv. Se poate vedea o situație în care ești nevoit să pui punct din pricina unui discurs agresiv.

Scorpion
O să întâlnești oportunitatea de a-ți face singur programul, cei din anturaj vor asculta cu atenție de tine, poate că aceste persoane acum ceva vreme nici nu îți ofereau vreo șansă.

Săgetător
Persoane fără experiență, începătoare în domeniul în care lucrezi sau cu autoritate exagerată încearcă să te conducă pe drumuri greșite. Fă tot posibilul să nu le dai ascultare. Posibile frustrări pot apărea azi. Este recomandat să faci sport, deoarece activitatea fizică te poate ajuta să îți restabilești echilibrul la nivel psihic și emoțional.

Capricorn
Familia te va susține astăzi în orice alegere vei face, de aceea odată ce îți vei propune ceva, nu abandona, deoarece va fi spre binele tău. Vei constata că rezultatele bune nu vor întârzia să apară, dacă vei acționa la timp. Te poți aștepta la schimbări, materializări din punct de vedere profesional.

Vărsător
Discuțiile aprinse cu o rudă te vor enerva, dar vei da dovadă de înțelepțiune și o să aplanezi conflictul. În partea a doua a zilei te pregătești să pleci într-o călătorie cu cei dragi.

Pești
Îți dorești să rezolvi o problemă sentimentală, însă simți că nu ești în stare să te descurci de unul singur. Poate că ar fi bine să apelezi la diplomație în discuția cu partenerul de viață.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *