Horoscop

Horoscop 11 februarie 2016

Comunicarea este esenţială în iubire, deci apropie-te de persoana iubita şi spune-i cu mai mult curaj ce gândeşti. Poate sunt sentimente profunde care merită transpuse în cuvinte, poate sunt temeri ce pot fi alungate mai uşor dacă fiecare şi-ar exprima punctul de vedere cu încredere în faţa celuilalt. Stai de vorba cu jumătatea ta, pentru că, prin discuţii sincere, veţi putea rezolva cu succes o mulţime de probleme de cuplu.

Taur
Joci un rol cheie în rezolvarea unei crize prin care trece o persoană iubita. Tu vei fi cel mai de încredere confident şi consilier pentru acesta, pentru că nu eşti direct implicat şi, de pe margine, vezi mult mai uşor ce trebuie făcut pentru a depăşi hopul. 

Gemeni
Uneori, primeşti soluţii la problemele care te frământă pe căi mai puţin obişnuite, ca atare fii atent la orice detaliu pe care îl auzi. Urechile sunt receptorul celor mai bune soluţii în situaţia de faţă, deci trage cu urechea: la un mesaj auzit pe stradă, la o idee sosită prin telefon sau de la radio, pentru că pe calea sunetului va ajunge la tine răspunsul de care aveai nevoie. 

Rac
Călătoriile acestei zile au dublu rol: te pun în legătură cu o mulţime de oameni interesanţi cu care comunici uşor, dar în acelaşi timp te pun la treaba, deoarece depui eforturi pentru a ajunge la destinaţie cu succes. Sunt drumuri mari consumatoare de efort, de parcă ar necesita un act de voinţă din partea ta, poate pentru că nu eşti on cea mai bună formă fizică şi atunci e normal să fie ceva mai dificil pentru ţine. 

Leu
Te bucuri de sprijin din partea unor persoane care joacă un rol important în planurile tale. Altfel lucrezi când ştii că ai pe cine te baza la nevoie, pentru că ai alături de tine persoane care chiar deţin cheia la problemele care te frământă. Nu sunt simple promisiuni în van, nici iluzia că te vor ajuta la o adică, ci ei sunt acolo concret, cu tot felul de soluţii la dispoziţie, pentru a te ajuta să rezolvi ce ţi-ai propus. Indiferent sub ce formă vine ajutorul acestora, te simţi mult mai bine când ştii că nu eşti singur în lupta ta pentru atingerea unui scop, şi îţi arăţi recunoştinţă şi mulţumirea faţă de ceea ce pot face ei pentru tine. Şi tu ai făcut ceva similar cu alte ocazii!

Fecioara
Ar fi nevoie de o schimbare de atitudine în modul tău de a relaţiona cu copiii, pentru că nu eşti mulţumit de atmosfera de acasă. Îţi dai seama că au rămas unele lacune în educaţia lor, de aceea îţi iei angajamente solide pentru a recupera ceea ce ştii că nu le-ai oferit. 

Balanţă
Deşi pe moment ai fi tentat să spui că nu-ţi convine ceea ce ai obţinut dintr-un demers la care ţi-ai adus contribuţia, nu-ţi pierde nici speranţa, nici încrederea. Lucrurile bune nu apar din prima, ci uneori mai ai impresia că rătăceşti pe cai nepotrivite, dar după o vreme vor începe să se clarifice orizonturile şi vei descoperi şi partea bună a situaţiei de faţă. Nu abandona ce ai pornit dacă deocamdată nu apar perspectivele visate, ci mergi mai departe. 

Horoscop 11 februarie 2015 – Scorpion
O scânteie nouă se aprinde azi în mintea ta şi devine, încetul cu încetul, un fel de far călăuzitor către viitor. Probabil îţi vine o idee nouă care te poate propulsa într-o cu totul altă direcţie decât înainte şi devii din ce în ce mai atras de acel punct luminos de la capăt. 

Săgetător
Când ai un drum mai aparte decât restul lumii, nu te aştepta ca lumea să te înţeleagă din prima sau să te urmeze atunci când îi inviţi să ţi se alăture. E nevoie de timp pentru că lumea să înţeleagă viziunea ta diferită, dar nu trebuie să renunţi, tu mergi pe calea ta, fii un exemplu demn de urmat şi ai să vezi că într-o zi, privind în urma ta, deja ai să descoperi câţiva discipoli. 

Capricorn
Încrederea e cel mai de preţ aspect pe care îl apreciezi în orice gen de colaborare. Omul cu care discuţi azi îţi inspiră acest sentiment şi te apropii de el cu inima deschisă. Cât timp dialogul se menţine pe un teren cinstit, cât timp va demonstraţi unul faţă de altul fidelitatea şi loialitatea, totul merge ca
la carte, ca atare continuă să-ţi arăţi bunele intenţii în cel mai sincer şi clar mod. 

Vărsător
Iubirea partenerului parcă îţi hrăneşte sufletul şi te simţi revigorat cu orice gest de devotament şi afecţiune ce vine de la el. Acelaşi lucru îl oferi şi tu înapoi, în egală măsură, şi iubirea devine astfel un proces reciproc de dăruire. 

Peşti
Chiar dacă tu consideri că ţi-ai făcut tema cu brio, nu eşti apreciat aşa cum ai fi dorit, ceea ce te irită. Există cineva care consideră că nu ai făcut totul aşa cum ar fi trebuit şi începe să te critice, dar înainte de a te supăra şi a-ţi lua angajamentul să nu mai faci niciodată ceva similar, gândeşte-te dacă nu cumva reproşurile acestea îţi sunt utile. Ai multe de învăţat din critici şi judecaţi, chiar dacă pe moment te supără, deci nu aluneca nici spre agresivitate verbală, nici spre tăcere, ci meditează asupra acuzelor care ţi se aduc. 

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *