Horoscop

Horoscop 13 februarie 2017

Berbec – Horoscop 13 februarie 2017

Ceva drag ţie se apropie de sfârşit deci trebuie să te obişnuieşti cu ideea că nu te vei mai bucură de această senzaţie plăcută multă vreme. Tot ce-i frumos se încheie, la un moment dat, vei rămâne cu amintirile plăcute, cu trăirile acumulate, dar trebuie totuşi să te detaşezi şi să treci mai departe fără a te cramponă de senzaţii. Nimic nu-i veşnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanţă, deci de mâine te vei gândi la aceste plăceri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar mulţumit că ai avut parte de ele.

Taur Horoscop 13 februarie 2017

Nu încerca să repari azi problema în care eşti deja prins de ceva vreme, pentru că azi nu deţii toate resursele necesare unui succes deplin. În ciuda eforturilor depuse, lucrurile se complică şi mai mult şi practic consumi inutil energia investită într-un plan fără prea mulţi sorţi de izbândă. Opreşte-te un pic din acest film de acţiune şi permite-ţi o zi de răgaz pentru a medita asupra lucrurilor. Dacă nu insişti să termini totul acum, vei începe să descoperi aspecte noi, care erau demult acolo, dar din cauza stresului, nu puteai să le vezi. Eşti obosit, deci mai degrabă ţi-ai lua o zi de vacanţă, în care să nu faci nimic, pentru că oricum nu-ţi prea iese.

Gemeni Horoscop 13 februarie 2017

Nu te grăbi să-ţi exprimi azi părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns încă la un nivel clar de înţelegere. E posibil să mai apară detalii suplimentare şi, dacă ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scapă din vedere o serie de aspecte care încă nici nu s-au petrecut. Amână marile decizii pe altădată, pentru că azi ai o viziune incompletă asupra evenimentelor. Încă se mai pot schimbă unele lucruri care, momentan, stau pe loc şi vei regretă că te-ai grăbit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuieste!

Rac Horoscop 13 februarie 2017

Uneori norocul vine din două direcţii diferite şi nu ştii ce să alegi şi există această posibilitate şi astăzi: să fii în faţă unei decizii în care, orice ai alege, tot bine ar fi, că atare poţi lasă un pic lucrurile şi la voia întâmplării. Dacă un lucru n-a mers bine prima oară din cauza unui mic ghinion, acum ar putea ieşi excelent, pentru că ai parte de a două şansă! Profită de ocazie pentru că totuşi, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Dacă ţi se oferă a două oară, nu trebuie s-o ratezi, că totuşi nimic nu merge veşnic! Dacă nici de dată această nu-ţi iese, atunci e greu de crezut că eşti atât de baftos încât să apară şi a treia oară!

Leu Horoscop 13 februarie 2017

Dacă vezi că planurile făcute pentru azi nu înaintează orice ai face, nu insistă. Schimbă imediat macazul spre o altă activitate, care ar putea avea rezultate mult mai bune. Te simţi blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai urneşte, dar, decât să pierzi vremea căutând explicaţii, mai bine ai renunţă, deocamdată, la tot, şi te-ai apleca asupra altor proiecte de care nu ai avut timp înainte. Când o uşa ţi se trânteşte în nas, undeva, sigur se deschide o fereastră în altă parte şi trebuie să profiţi imediat de alternativele pe care le ai la dispoziţie.

Fecioara Horoscop 13 februarie 2017

Este o zi amuzantă în care ai chef de distracţie şi nu prea iei nimic în serios. Te comporţi că un copil pus pe soţii la orice. E nevoie şi de astfel de atitudini vesele, pentru că nu are rost să te împovărezi cu probleme şi griji, fiindcă orice piedică ar putea fi depăşită mult mai uşor dacă o priveşti cu zâmbetul pe buze şi cu un dram de umor. Veselia ta va molipsi şi pe alţii şi vei vedea ce bine se aşează toate atunci când ai o atitudine pozitivă orice ar fi.

Balanţă Horoscop 13 februarie 2017

Descoperi efectele unei minciuni din care ai avut şi tu foarte mult de suferit. Poate intuiţia ţi-a atras atenţia asupra acestor fisuri dar cineva s-a jucat cu încrederea ta şi te-a manipulat în aşa fel încât să obţină ceva de pe urmă credulităţii tale. Acum te trezeşti la realitate şi iei măsuri, dar eşti dezamăgit că te-ai lăsat dus de nas, iar singură ta consolare e faptul că ai bănuit totuşi ceva, chiar dacă ai mers mai departe, blocat în minciună celuilalt.

Scorpion Horoscop 13februarie 2017

Prietenii sunt cei mai importanţi în planurile tale de azi şi îţi place să stai de vorba minute în şir, pentru că aveţi un subiect care va leagă. E o bucurie să-i vezi că te completează în permanentă, că îţi sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie şi că ţin cu ţine orice ai face. Comunicarea merge strună azi, orice activitate intelectuală te are printre favoriţi iar talentul tău de a te adapta în orice mediu îţi vor asigura succesul ori de câte ori intri într-un colectiv nou unde vei cuceri uşor pe oricine.

Săgetător Horoscop 13 februarie 2017

Eşti mult mai atras de spiritualitate, că atare vei profită de această zi pentru a te dedică sufletului întru totul. Orice îşi doreşte acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrană a trupului sau a sufletului, pentru că simţi că acest tratament te ajută să te purifici şi să-ţi reîncarci bateriile. Simţi că ai o conexiune mai specială cu cele sfinte acum, şi vrei să te apleci prioritar asupra acestor nevoi intime. Nu te aştepta că lumea să ţi le şi înţeleagă!

Capricorn Horoscop 13 februarie 2017

Nu are rost să alimentezi disputele care riscă să se mai încingă în jurul tău, chiar dacă ai avea şi tu multe de zis. Cea mai bună soluţie este toleranţă, că atare prefă-te că nu vezi şi nu auzi nimic care să te enerveze. Nu merită să-ţi strici bună dispoziţie cu cine ştie ce conflict nesemnificativ. Lasă marile confruntări de idei şi de forţe pentru o altă zi, când ambiţia şi dorinţa de a câştigă îşi vor găsi locul. Dar nu aici şi nu acum!

Vărsător Horoscop 13 februarie 2017
Întâlneşti azi o persoană ce va juca un rol cât se poate de concret în planurile care te preocupă. Intervine cu o mâna de ajutor, nu doar cu un sfat sau o încurajare. Deţine o soluţie materială la problema ta, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la el, deci fă tot posibilul să-i câştigi şi să-i menţii prietenia, pentru că te va salva în cele mai dificile momente. Te vei bucură multă vreme de sfaturile sale de acum, deci ţine-le minte şi foloseşte-le ori de câte ori ai nevoie.

Horoscop 13 februarie 2017 Peşti

Te supără mult atitudinea recalcitranţa a unui prieten care e pus pe harta şi ridică tonul la oricine. Nu meriţi tu asemenea tratament, când te porţi cu el calm şi prietenos, dar din păcate nu ai parte de tovarăşi de discuţie prea amabili. Nervozitatea se resimte în orice gest, în orice cuvânt, încât presimţi că se vor declanşa animozităţi grave, că atare cel mai bine ar fi să nu torni gaz pe foc, ci să încerci să taci şi să suporţi pe cât posibil, chiar dacă nu eşti genul, cu speranţa că tăcerea ta va dezamorsa bombă!

Horoscop 13 februarie 2017 oferit de acvaria.com.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *