Horoscop

HOROSCOP 13 octombrie 2016

Berbec – Horoscop 13 octombrie
Este un moment dificil, când eşti cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Munceşti mult, te oboseşti peste măsură, încât te prind zorii gândindu-te la problemele nerezolvate. Eşti copleşit de griji şi stres şi ţi-ar trebui o detensionare, altfel rişti o îmbolnăvire. Ar putea fi doar griji aparenţe, deoarece lucrurile s-ar putea să nu fie atât de grave pe cât par. Fii preocupat pe problemele apărute, dar nu şi obsedat de ele, altfel te extenuezi psihic! Ia-le mai uşor, cu siguranţă lucrurile nu sunt aşa de negre pe cât crezi acum şi dacă reuşeşti măcar o zi să te detaşezi, vei vedea că te-ai agitat degeaba.

Taur Horoscop 13 octombrie
Eşti una din zodiile care se bucură cel mai mult azi, deşi, de obicei, ai o cu totul altă atitudine: mai rezervată, mai pesimistă, mai raţională. Nu, de dată această eşti cuprins de o pasiune nouă, interesat de un scop care te atrage că un magnet, convins că ceea ce visezi să găseşti deschide o etapă nouă în viaţă ta. Intri într-o etapă plină de noutăţi şi veşti bune, dar reuşită depinde enorm de energia pe care o investeşti în ţelurile propuse. Cât timp îţi menţii interesul viu, energia şi entuziasmul la cote maxime, totul va merge excelent, deci spune cu tărie azi: orice se poate!

Gemeni Horoscop 13 octombrie
Stai şi cântăreşti la rece o situaţie şi ajungi la o singură concluzie: să-i pui punct aici. Consideri că nu merită să mergi mai departe, nici să tot cari după ţine la nesfârşit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, că atare pregăteşte-te să spui stop acum. De mâine te vei putea detaşa de toate, dar acum dedică-te unui bilanţ final care să te ajute să tragi linie: a fost bine, a fost rău? Acum poţi spune mai clar pe ce nivel ai ajuns şi apoi să închizi definitiv acel capitol, gata să te apuci de altceva.

Rac Horoscop 13 octombrie
Piedicile apar la tot pasul, fie datorită unor factori externi, fie interni, cum ar fi propriile inhibiţii, complexe sau temeri. Se întâmplă ceva în jur, ceva ce inspiră neîncredere şi nu ai curajul să acţionezi prompt, reprimandu-ţi pornirile sau calculând fiecare pas. Puţină prudenţă nu strică, dar nu transformă prudenţă în pasivitate sau eschivare. Poate te simţi izolat, singur, neîncrezător în forţele proprii, un pic mai pesimist decât de obicei, de parcă ai avea o viaţă austeră, care nu-ţi oferă prea multe motive de bucurie sau de speranţa. Lipseşte ceva, dar nu ştii exact ce.

Leu Horoscop 13 octombrie

Ajungi la capătul unei acţiuni care te-a solicitat la maximum iar finalul este de-a dreptul relaxant. Îţi poţi recăpăta liniştea pentru că totul ajunge la capăt şi poţi să te detaşezi de tot iureşul evenimentelor din ultima perioada. Poate să nu fie chiar finalul aşteptat, ci altul de sacrificiu, doar pentru a termină odată şi-odată tot stresul, dar acum nu contează la ce nivel ai ajuns şi cum, ci faptul că poţi pune punct, fără să te mai gândeşti la ce a fost. Finalul e important, nu rezultatul atins.

Horoscop 13 octombrie 2016
Fecioara Horoscop 13 octombrie

Singur nu ştii cum să ieşi din situaţia în care te afli, de aceea ai avea nevoie de o părere din afară, de la o persoană imparţială. Găseşti un astfel de prieten căruia i te poţi confesa iar ideile pe care ţi le oferă sunt demne de încredere şi merită puse în aplicare. Trebuie să recunoşti că nu le ştii tu chiar pe toate, dar în astfel de momente îţi dai seama cât de important e să ai prieteni şi cunoştinţe care îţi pot împărtăşi din experienţă lor. Dacă urmezi sfatul unuia dintre ei, ajungi la liman şi îi eşti recunoscător.

Balanţă Horoscop 13 octombrie
Un mare noroc apare în calea ta prin intermediul unei informaţii salvatoare. Nu numai că îţi rezolva că prin farmec una din marile tale probleme actuale, dar deschide o perspectiva complet nouă asupra viitorului unor acţiuni care te preocupă. Porneşte pe calea cea nouă fără teamă, optimist şi încrezător în reuşită, pentru că totul va fi ocrotit de undeva de sus de o stea norocoasă ce te va duce repede spre un succes de toată frumuseţea. Dacă îţi era teamă să dai startul unui sens mai îndrăzneţ, fă-o acum! Momentul e favorabil noilor începuturi.

Scorpion Horoscop 13 octombrie

Lipsa mijloacelor materiale de a-ţi îndeplini un scop te obligă să reduci ritmul de înaintare pentru că, momentan, nu ai cum să duci la îndeplinire ce ţi-ai propus. Poate depinde de un document pe care nu-l deţii încă, de o suma de bani care nu apare sau de un ajutor concret oferit de un prieten la care încă nu ai acces, fiind plecat în altă localitate. Trebuie să stai pe loc şi să aştepţi că lucrurile să revină la normal, iar această aşteptare poate avea şi efecte benefice: între timp mai poţi adună unele informaţii utile.

Săgetător Horoscop 13 octombrie

Nu primeşti reacţii pozitive ori de câte ori vorbeşti despre planurile tale de viitor, ba dimpotrivă, unii, mai critici din fire, încep să comenteze tot ce ai tu de spus, cu riscul de a te influenţă negativ cu atitudinea lor pesimistă. Dacă tu crezi că marile tale planuri sunt posibile – câtă vreme depind numai de ambiţia ta – nu are rost să pleci urechea la comentariile lor maliţioase. Unii nu ştiu altceva decât să-i dezarmeze pe cei care au curaj să viseze, că atare continuă să-ţi clădeşti propriile vise, fără a te lasă oprit din elan de invidii ieftine. Tu ştii mai bine ce-ţi doreşti şi ce poţi face!

Capricorn Horoscop 13 octombrie
Ai mare grijă la informaţiile pe care le primeşti azi, pentru că unele din ele ascund multe piste false! Sub aparenţe prieteneşti, cineva îţi da un sfat care te convinge la început, dar după ce îi vei da curs, vei începe să-i descoperi şi laturile mincinoase. Nu te baza pe o singură sursă de informaţie, pentru că cel care spune multe şi mărunte ori e prost informat, ori e rău intenţionat, şi îţi oferă soluţii care nu duc acolo unde vrei, ci te pot face să rătăceşti pe cai lăturalnice. Cunoaşte-i mai bine adevărată faţă înainte de a te încrede în el!

Vărsător Horoscop 13 octombrie

Ceva drag ţie se apropie de sfârşit deci trebuie să te obişnuieşti cu ideea că nu te vei mai bucură de această senzaţie plăcută multă vreme. Tot ce-i frumos se încheie, la un moment dat, vei rămâne cu amintirile plăcute, cu trăirile acumulate, dar trebuie totuşi să te detaşezi şi să treci mai departe fără a te cramponă de senzaţii. Nimic nu-i veşnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanţă, deci de mâine te vei gândi la aceste plăceri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar mulţumit că ai avut parte de ele.

Peşti Horoscop 13 octombrie
Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile tale cade că un trăsnet, pentru că-ţi strică toate planurile. Dacă nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt şi alte persoane implicate care mai mult te încurcă. Nu privi doar partea negativă a rolului celorlalţi în afacerile tale, pentru că vei descoperi că au şi un efect benefic asupra ta. Prin simplă lor apariţie neaşteptată, te obligă să-ţi aduni mai bine forţele şi să îţi argumentezi mai vehement părerile. Când eşti de unul singur, eşti tentat să te laşi furat de ideea că merge oricum… 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *