Horoscop

Horoscop 14 iunie 2016

Berbec

Când vezi ce bine evoluează un proiect, e şi normal să vrei şi mai multe şi să ajungi şi mai repede la scopurile propuse. Te grăbeşti, începi să sufli mai tare în pânze pentru că eşti nerăbdător să culegi laurii victorii finale. A fost un proces îndelungat, ai muncit mult să ajungi aici iar acum se pare că eşti pe ultima sută de metri. La câtă răbdare ai avut până aici, ar trebui să îţi mai domoleşti energia, pentru că nu mai e mult până la succes, dar dacă te grăbeşti tocmai acum, s-ar putea să mai scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Păstrează-ţi tonusul viu, da, dar nu sări peste etape doar că să vezi totul mai repede terminat!

Taur

Varietatea oamenilor, personalităţile atât de diverse cu care intri azi în contact, te fac ceva mai tolerant cu lumea, descoperind că nu-i poţi tu schimbă pe ei, orice ai face. Trebuie să le mai treci cu vederea micile defecte, trebuie să mai şi taci când ceva nu-ţi place, pentru că, la urmă urmei, nimeni nu e perfect. Contactul cu oamenii e cea mai bună lecţie a iertării, pentru că, dacă pui la suflet orice fleac, orice vorba, orice atac, îţi faci ţie rău, în timp ce lor… puţin le pasă! Dacă aveai o relaţie complicată cu cineva, azi vezi că nu e nici prima nici ultima situaţie de acest fel pe lume, deci ai putea deveni mult mai indulgent, iertandu-i comportamentul nepotrivit. Că el mai sunt milioane, te poţi supără pe toţi?

Gemeni

Exact acel lucru de la care nu mai aşteptai nimic şi pe care îl trecusei pe linie moartă, poate reveni spectaculos în prim plan, cu o energie nouă! Îţi da chef de schimbare, deci nu te mulţumi cu rutină, cu monotonia, cu banalul, pentru că nu te caracterizează. Ia tu taurul de coarne şi aprinde din nou scânteia unor iniţiative personale aducătoare de succes. Tu nu eşti genul care aşteaptă minuni de la altul, ci le poţi declanşa chiar tu, iar ideea inspirată care îţi este astăzi insuflată din senin are efecte fantastice asupra ta. Te implici cu entuziasm într-un plan de care depinde întreagă familie, iar roadele bune nu vor întârzia să apară.

Rac

Familia este sursă ta principala de energie pozitivă. Cât timp primeşti de la cei dragi atâta iubire necondiţionată şi, mai presus de toate, atâta înţelegere, eşti capabil de orice pentru binele lor. Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce va apropie mai mult, leagă şi mai frumos relaţiile dintre voi, arătând lumii un exemplu de viaţă de familie reuşită. Se simte armonia, fericirea, dialogul plăcut, înţelegerea dintre voi, încât nimic nu ţi se pare mai minunat decât să faci totul pentru şi alături de cei dragi. Eşti recunoscător pentru felul cum te completează în toate!

Leu

Te gândeşti la ceva anume, dar nu te opri la o singură varianta! E un moment în care ţi se da voie să emiţi cât mai multe variante ale aceluiaşi scop, pentru că se poate ajunge la el din mai multe direcţii. Nu există o singură cale de a accede la acel mare vis, ci te afli pe tărâmul tuturor posibilităţilor. Nu te cramponă de o singură idee, nu te mulţumi cu o singură opţiune, ci ai curajul să explorezi şi să inventezi mai multe scenarii. Dintre toate, nu doar unul va avea efecte excelente, dar dac te opreşti la o singură cale şi acesta se poticneşte, ai fi decepţionat. Vezi câţi aşi ai în mânecă: se pare că ai mai mulţi. Foloseşte-i!

Fecioara

Dacă ai o relaţie specială cu animalele, azi te vei dedică lor în totalitate, pentru că primeşti de la ele acea energie pozitivă de care aveai nevoie. O plimbare prin parc sau prin pădure alături de câinele tău ar avea efect de relaxare totală, şi te întorci acasă cu bateriile încărcate, cu plămânii aerisiţi şi cu un zâmbet mare pe chip, simţind o fericire deplină. Dacă nu ai tu propriile animalele că să te joci un pic, eşti atras de ele şi pe stradă, şi te apropii de ele cu bucurie. Ceea ce au ele să-ţi ofere înapoi e de zece ori mai mult decât ai putea găsi la un om, deci nu le ignoră. Da-le puţină atenţie şi vei fi răsplătit!

Balanţă

Dai dovadă de totală încredere faţă de planurile pe care le dezvolţi pas cu pas. Nici urmă de îndoială, nici un semn de întrebare cu privire la direcţia în care mergi şi cu asemenea atitudine succesul nu e departe! Chiar dacă nu ai ajuns încă acolo unde ai visat, tu vorbeşti despre planul tău că şi cum ar fi deja împlinit, scopul atins, şi e perfect aşa, pentru că tu de fapt chiar vizualizezi rezultatele finale. Şi când eşti atât de sigur pe ele, nu mai e decât o chestiune de timp până la ele! Eşti călăuzit de propria intuiţie spre roade excelente, care parcă deja se prefigurează la orizont în cea mai benefică formă.

Scorpion

Cel mai bine ar fi să tratezi orice provocare a acestei zile cu un dram de modestie şi de cumpătare! Cenzurează-ţi fiecare reacţie, că nu cumva să dai drumul prea tare la robinetul de energie, de impulsivitate. E nevoie să reprimi orice manifestare în exces, pentru că ce-i prea mult strică. Nimic din depăşeşte normele fireşti nu e în avantajul tău, deci nu cheltui peste măsură, nu munci peste program, nu ridică tonul mai mult decât e cazul, nu te aventură mai departe decât se cuvine. Totul trebuie făcut cu măsură, cu limite acceptate de bună voie, pentru că orice abuz tot pe ţine te va costă, deci las-o mai domol cu energia!

Săgetător

Ascultă foarte atent ce-ţi transmite conştiinţa, pentru că ea înţelege cel mai corect situaţia de faţă. Dacă simţi că ceva te trage de mânecă să nu faci un anumit pas, respectă acest semnal de alarmă, pentru că vine din interiorul tău care priveşte lucrurile dintr-un unghi diferit decât ar vrea inima. Tu poate ţi-ai dori acel lucru, dar nu ţi se da voie şi dacă nu ai acces la resursele tale de energie, e şi normal să baţi pasul pe loc. Lasă lucrurile să treacă fără să te implici, deocamdată, de parcă nu ar fi întrunite acum toate condiţiile favorabile unui succes deplin. Stai pe loc, nu acţiona: aţă îţi dictează conştiinţa!

Capricorn

Banii au şi un rol festiv, pentru că îi poţi cheltui acum pentru un adevărat motiv de sărbătoare. Efectele cumpărăturilor pe care le faci azi sunt maxime, bucură la culme pe cei care primesc ceea ce ai tu de oferit, pentru că eşti generos şi îţi place să vezi bucuria celor care deschid cadourile. Nu te uiţi la bani dacă în joc e fericirea unor persoane pe care le îndrăgeşti, şi eşti pregătit să le oferi totul doar pentru o zi fericită alături de ei. Afacerile tale merg bine, deci îţi poţi permite un bonus doar pentru fericirea ta şi a celor dragi, că atare nu ar fi de mirare să dai o raită prin mall şi să vii acasă cu un obiect scump pe care toată lumea îl visa.

Vărsător

Ceea ce iese din mintea ta azi e demn de o competiţie de succes, în care tu poţi fi învingătorul. Nu te lasă dominat de cei care sunt mai agresivi din fire, pentru că ei atâta aşteaptă: să te scoată din sărite. Tu ai alte instrumente prin care te poţi remarcă şi printre acestea se află creativitatea ta debordantă, îţi vin ideile pe bandă rulantă, deci pune-le mai bine în valoare şi foloseşte-te de ele pentru a-ţi demonstra superioritatea în faţă celor care nu ştiu altceva decât să critice sau să se certe. Nu pică în plasa lor, pentru că nu vei mai fi la fel de creativ dacă vei deveni că şi ei: nervos, agitat, impulsiv, pus pe harta.

Peşti

Apă are pentru ţine o semnificaţie aparte, de acolo îţi extragi tu energia, liniştea, bucuria, sau de acolo vine sănătatea, că atare acordă mai multă atenţie elementului apă în tot ce te înconjoară. Dacă ai vreun lac în apropierea oraşului în care stai, trage o fugă acolo cu maşină şi petrece câteva minute pe malul lui, privind şi respirând, pentru că efectele psihice vor fi de-a dreptul miraculoase. Şi o vizită la spa sau la piscină sau oriunde ai de a face cu purificarea prin apă ţi s-ar potrivi de minune. Dar dacă nu ai alte variante la dispoziţie, ajunge să te cufunzi la finalul zilei sub dus şi să îţi imaginezi că acea apă te purifică în profunzime şi odată cu ea se duc la vale toate grijile. Încearcă!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *