Horoscop

Horoscop 16 mai 2017

Horoscop 16 mai 2017 Berbec
Nu te lasă influenţat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoştinţele tale, că atare nu te compară cu ei. Lasă-i pe aceştia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obţii este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecaţi negative? Unii nu ştiu altceva decât să critice şi să pună altora beţe în roate, dar numai de ţine depinde să nu te laşi oprit din avant de astfel de oameni. Tu ai altceva în minte şi doar într-acolo trebuie să-ţi canalizezi gândurile!

Horoscop 16 mai 2017 Taur
Dacă ţi-ai pune un pic ambiţia la treaba, ai ajunge mult mai uşor un scop pe care deocamdată doar îl visezi. Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, aşa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ştacheta foarte sus şi apoi să lupţi pentru a ajunge acolo. Dacă ţi-ai propune obiective mediocre şi banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stimă de sine nu ar fi aceeaşi! Meriţi mai mult, mai bun, mai înalt, că atare trebuie să ai curajul să priveşti cât mai departe faţă de nivelul la care încearcă unii să te menţină. Nu acceptă orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

Horoscop 16 mai 2017 Gemeni

Nu te poate opri nimeni şi nimic din elan, deoarece tu vezi în orice eveniment o provocare prin care îţi pui şi mai bine în valoare calităţile. La energia de care dai dovadă, la ambiţia care te însoţeşte şi la dorinţa ta de a te remarcă – pentru că ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decât excepţionale. Cu cât atitudinea ta e mai tonică şi mai pozitivă în faţă oricărui moment cu care te confrunţi, cu atât lucrurile vor evolua din ce în ce mai bine spre un scop pe care ţi l-ai propus, e bine să îţi menţii acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fără a te lasă învins de vreo piedică. Şi acestea au rolul lor!

Horoscop 16 mai Rac
Decât să cauţi mereu vinovaţi pentru problemele care îţi tot apar în cale, mai bine ai învaţă ceva din ele! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu eşti singurul responsabil, pentru că nu ai ştiut să profiţi de ocaziile care ţi s-au oferit. Încăpăţânarea de a nu-ţi recunoaşte greşelile a generat alte situaţii neplăcute şi, mai devreme sau mai târziu, şi acestea vor ieşi la lumina cerând de la ţine şi mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic şi priveşte-te cu realism în oglindă şi, dacă descoperi că eşti totuşi vinovat de o anumită eroare, grăbeşte-te s-o repari.

Horoscop 16 mai 2017 Leu
Dacă ceva nu a mers bine în ultima vreme, ar trebui să nu mai dai vină pe alţii, ci să te priveşti cu obiectivitate în oglindă, pentru că problema s-ar putea să fie la ţine. Cum ai încurcat tu lucrurile, tot aşa poţi să le şi descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cât timp eşti prins în propriile iţe încâlcite, e greu de crezut că poţi face ordine, de aceea e nevoie de o mai bună organizare, de claritate mentală, de puţină detaşare de atâtea mărunţişuri care nu te lasă să vezi lucrurile corect. Fă curat în mintea şi apoi ia măsurile necesare pentru a îndrepta situaţia.

Horoscop 16 mai 2017 Fecioara
Viaţă de familie e plăcută, te simţi bine printre ce dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosfera paşnică ori de câte ori staţi de vorba. Va aduceţi cu toţii contribuţia la un plan de durata, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia este vizibilă şi sigură. Atrage-i şi pe ceilalţi membri ai familiei în acest proiect, pentru că le place tuturor şi toţi au ceva de învăţat sau de câştigat din ceea ce se clădeşte pas cu pas în faţă voastră.

Horoscop 16 mai 2017 Balanţă
Aştepţi de undeva un miracol care să te scoată dintr-o stare de teamă sau de suspiciune, care nu e o noutate la ţine. De multe ori priveşti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperând să apară ceva care să-ţi abată gândurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decât ţine apare în calea ta şi reuşeşte să te molipsească şi pe ţine de bună dispoziţie, la timp pentru a duce la capăt o acţiune faţă de care aveai iniţial unele motive de îndoială. Recăpăta-ţi gândirea pozitivă, face minuni!

Horoscop 16 mai 2017 Scorpion
Dacă te agiţi atât de tare, aşa cum eşti tentat să faci azi, fii sigur că-ţi vei epuiza repede toate resursele de energie. Nu merită să te zbaţi atât de mult, lucrurile pot evolua şi dacă le iei mai cu uşurelul, dar pentru că eşti mai nervos şi mai grăbit, ai tendinţa de a tură prea mult motorul. Vei încheia ziua frânt de oboseală, dar fără să-ţi dai prea bine seama ce ai realizat, pentru că e posibil să consumi resursele de energie pentru nimicuri, punând prea mult patos în chestiuni neimportante: în dispute, în contradicţii, în acţiuni care nu sunt urgenţe, dar le faci tu să pară. Greu de spus fii calm, pentru că nu prea reuşeşti.

Horoscop 16 mai 2017 Săgetător

Conştiinţa te împinge într-o direcţie un pic cam îndrăzneaţă pentru ţine, dar nu trebuie să stai prea mult pe gânduri. Porneşte pe această cale cu încredere şi entuziasm, convins că intuiţia ta nu poate greşi. Cât timp faci total că la carte, după nişte reguli etice şi morale de netăgăduit, nu ai cum să greşeşti, deci mergi mai departe pe drumul pe care ai pornit. Nu te gândi nici la riscuri, nici la pericole, ci fii convins că forţă această care te împinge înainte este una pozitivă şi benefică scopurilor tale. Nu aştepta miracole de la alţii, ci totul e în ţine: pune la treaba această voinţă fantastică!

Horoscop 16 mai 2017 Capricorn
Adună-i alături de ţine pe cei care te iubesc, prietenii cei mai apropiaţi şi pe membrii familiei, pentru că primeşti de la ei toată susţinerea de care ai nevoie pentru ce ţi-ai propus. Vezi că nu eşti singur, că ai la cine apela, şi la bine şi la greu, că ţin cu ţine orice ai face, ceea ce te încurajează să faci tot ce-ţi stă în putere că să nu-i dezamăgeşti. Ţi-ai asumat o sarcina pe care le-o dedici lor şi e foarte motivant să vezi zâmbetele lor satisfăcute şi să auzi laudele lor sincere, pentru că sunt cu toţii impresionaţi de ceea ce faci tu pentru ei. Sprijinul care vine de la ei e felul lor de a-ţi întoarce binele!

Horoscop 16 mai 2017 Vărsător
Priveşte lucrurile realist şi detaşat, şi lasă doar logică să-şi dea cu părerea în situaţia de faţă. Chiar dacă inima te ţine legat de o anumită stare de lucruri care îţi inspiră un oarecare confort emoţional, mintea îţi transmite cu totul altceva şi te înseamnă la schimbare, să ieşi din starea de comoditate pasivă care s-a instalat şi să treci la nivelul următor. Cu siguranţă există altceva şi mai bun pentru ţine, dar pentru a accede la acel nivel, ţi se cere curajul schimbării. Nu poţi avea ceva mai bun dacă te complaci în monotonie, deci ia taurul de coarne, frâiele în mâini şi uneltele de lucru şi treci serios la fapte!

Horoscop 16 mai 2017 Peşti
Dacă ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te cramponă de acest blocaj, spunând că nu mai există soluţii. Ba există foarte multe, deci fii pregătit să primeşti din mers şi unele alternative, poate chiar mult mai bune! Roadele cele mai bune nu sunt departe, orizontul e senin şi luminos, totul e să depăşeşti tu faza această în care ai tendinţa că totul a eşuat, că nimic nu mai merge, că ai investit degeaba resurse prea multe. Nu e deloc aşa, vei vedea că investiţia ta a meritat, dar nu ai ajuns încă acolo: eşti pe calea cea bună!

Horoscop zilnic oferit de acvaria.com. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *