Timpul.md

Horoscop 16 Martie 2019 | 07:17

Horoscop 16 martie 2019. Scorpionii își regăsesc bucuria de a trăi

Horoscop 16 martie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile: 

Horoscop 16 martie 2019 – Berbec: Este important să ții cont de faptul că toată lumea e mai sensibilă astăzi și s-ar putea să nu mai tolereze ieșirile tale temperamentale.

Horoscop 16 martie 2019 – Taur: Ești dispus să comunici, dar despre ceea ce îți place ție și asta s-ar putea să îi supere pe cei din anturajul apropiat. Poate vei avea mai multe de câștigat, dacă faci concesii.

Horoscop 16 martie 2019 – Gemeni: Te orientezi spre un scop care nu poate funcționa singur ca motivație pentru eforturile suplimentare. Vrei să câștigi mai bine, dar va trebui să îți diversifici sursele de venit.

Horoscop 16 martie 2019 – Rac: Ai avantajul de a înțelege mai bine anumite nevoi proprii, ca să le poți împlini și să îți recapeți liniștea sufletească, neprețuită, în special în această perioadă.

Horoscop 16 martie 2019 – Leu: Ești invitat să te ocupi de tine, de casă, de mediul intim și să acorzi mai multă atenție propriului suflet. Așa vei crea un fond pozitiv pentru rezolvarea unor probleme de sănătate.

Horoscop 16 martie 2019 – Fecioară: Te apropii mai mult de prieteni pentru că simți nevoia să împărtășești cu ei idei, emoții, proiecte și planuri care sunt doar în stadiul de intenție.

Horoscop 16 martie 2019 – Balanță: S-ar putea să simți nevoia să comunici cu cineva despre poverile pe care le duci pe umeri, unele reale, altele imaginate de tine, dar care te apasă la fel de mult.

Horoscop 16 martie 2019 – Scorpion: Trăiești o perioadă esențială pentru a-ți regăsi bucuria de trăi, în ciuda problemelor pe care trebuie să le rezolvi zi de zi. Aceasta este și invitația zilei de astăzi.

Horoscop 16 martie 2019 – Săgetător: Este mai bine să găsești un echilibru între a-ți păsa prea mult de părerea altora, despre tine, și tendința de a te apăra prin indiferență.

Horoscop 16 martie 2019 – Capricorn: Ar fi bine să le acorzi celor din jur respectul cuvenit și să nu condiționezi acest comportament, mai ales că nici ție nu îți place când cineva face asta.

Horoscop 16 martie 2019 – Vărsător: Ar fi bine să alungi gândurile negre, mai ales pe cele legate de starea de sănătate. Poate ai nevoie de investigații, nu de o sursă de stres în plus.

Horoscop 16 martie 2019 – Pești: Poți avea o zi deosebită, cu condiția să ții cont de ceea ce îți cere propria inimă. Ar putea să îți spună multe, dar, în primul rând, te va ajuta să îți faci viața mai frumoasă.

Citeşte întreaga ştire: Horoscop 16 martie 2019. Scorpionii își regăsesc bucuria de a trăi 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus