Horoscop

HOROSCOP 17 seprembrie 2016

BERBEC – Dimineaţă vei află unele veşti de la un frate sau un vecin. Ar putea fi vorba de o suma de bani sau de un nou proiect în care poţi deveni partener. După-amiază vei fi invitat la un eveniment de grup cu privire la un subiect de care eşti foarte interesat.

TAUR – Vei avea ocazia să îţi rotunjeşti veniturile prin intermediul unei persoane de sex feminin. Acest lucru implică probabil participarea la un proiect special ce s-ar putea dovedi a fi plăcut şi profitabil. Seară vei sta de vorba cu persoană iubita şi va veţi face planuri de viitor.

GEMENI – Această zi este una bună pentru a reface unele relaţii cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult . Unele realizări din trecut îţi vor da un sentiment de încredere vei fi entuziasmat gândindu-te la viitor. După-amiază ar fi indicat să mergi la un masaj facial sau să îţi cumperi nişte haine noi. Relaxează-te alături de persoanele dragi.

RAC – Imaginaţia şi ingeniozitatea ta îţi vor fi de mare ajutor astăzi în finalizarea proiectelor pe care le ai. După-amiază vei primi o nouă oferta de lucru aproape de zona ta. Ar fi bine să iei un prieten cu ţine pentru a te ajută să economiseşti mai mult timp.

LEU – Imaginaţia şi ingeniozitatea ta îţi vor fi de mare ajutor astăzi în finalizarea proiectelor pe care le ai. După-amiază vei primi o nouă oferta de lucru aproape de zona ta. Ar fi bine să iei un prieten cu ţine pentru a te ajută să economiseşti mai mult timp.

FECIOARĂ – Astăzi vei avea posibilitatea să întâlneşti o persoană romantică la un eveniment de grup. Dacă eşti singur şi disponibil ar fi bine să îţi încerci norocul şi să profiţi de această oportunitate. Încearcă să profiţi de acest eveniment pentru a avea ocazia să va cunoaşteţi mai bine.

BALANŢĂ – Astăzi vei avea posibilitatea să întâlneşti o persoană romantică la un eveniment de grup. Dacă eşti singur şi disponibil ar fi bine să îţi încerci norocul şi să profiţi de această oportunitate. Încearcă să profiţi de acest eveniment pentru a avea ocazia să va cunoaşteţi mai bine.

SCORPION – Vei avea parte de o mulţime de schimbări în viaţă ta. Chiar dacă unele dintre ele sunt pozitive starea ta de spirit poate fi una neliniştitoare. Încearcă să nu intri în panică şi vei vedea că îţi vei reveni. Ar fi indicat să încerci să rezolvi fiecare sarcina pe rând pentru a putea trece mai uşor peste orice obstacol îţi va apărea în cale.

SĂGETĂTOR – Dimineaţă vei putea primi un cadou neaşteptat ce ţi-ar putea deschide unele uşi şi îţi va permite să aduci unele schimbări majore în viaţă ta. După-amiază vei putea cunoaşte o persoană specială cu care să începi o relaţie serioasă.

CAPRICORN – Vei avea parte de unele schimbări pozitive într-un parteneriat de afaceri ceea ce îţi va aduce mult succes şi noroc. După-amiază vei avea posibilitatea să treci la un alt nivel în relaţia ta cu partenerul de viaţă. Seară vei sărbători în cinstea zilei de azi în compania celor dragi.

VĂRSĂTOR – Dacă ai urmat cumva o dietă, astăzi te vei putea uită în oglindă şi pentru prima dată vei vedea rezultate care te vor mulţumi. Nu îţi abandona eforturile pe care le-ai făcut şi încearcă să îţi continui progresul cu un nou antrenament apoi te vei putea răsfaţă puţin.

PEŞTI – Te-ai gândit cumva să te muţi? Gândul de a pleca într-o ţară străină sau într-un ţinut exotic te tot frământă. Eşti atras de culturile străine ce te inspiră artistic, spiritual şi personal. Încearcă să vorbeşti cu persoană iubita în legătură cu planurile tale şi încercaţi să luaţi împreună o decizie.

sursa: hotweek.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *