Horoscop

Horoscop 18 ianuarie 2017

Berbec

Visezi să fii acceptat într-un mediu pe care tu îl priveşti cu profund respect şi admiraţie, dar încă nu întruneşti toate condiţiile pentru a fi admis. Că e vorba de intrarea la un anumit liceu sau la o facultate, că e vorba de o firma în care ai dori să lucrezi cândva, nu-ţi pierde speranţa şi foloseşte timpul pe care îl ai la dispoziţie pentru a-ţi pregăti intrarea aşa cum se cuvine. Ai toate şansele să fii primit acolo unde doreşti, ba chiar cu succes deplin, dar până atunci mai ai de lucru, mai ai de studiat, pentru că intrarea va necesită şi o examinare. Vei face faţă cu brio, dacă te apuci încă de acum de învăţat şi ceri sfaturi de la alţii cu experienţă.
Taur

Inima ta plânge în tăcere şi nu doreşti să spui nimănui ce se întâmplă în interiorul tău că nu cumva să laşi impresia unui om slab. Ar fi mai bine să spui ce simţi, să te destăinui unui prieten intim, pentru că există cineva special alături de ţine care va şti să-ţi aline suferinţă şi să-ţi readucă speranţa în suflet. Mama, o sora, o prietenă bună poate avea efecte incredibile pentru psihicul tău, că atare nu ţine în ţine ceea ce te doare. Chiar dacă altcineva important pentru inima ta nu este aproape, există cineva care-i poate ţine foarte bine locul.

Gemeni

Încearcă să fii imparţial în judecăţile tale de valoare, pentru că treci printr-o situaţie în care chiar nu ai voie să ţii partea nimănui şi nici să ai propriile tale preferinţe. Chiar dacă inima ta înclină într-o anumită direcţie, ţine sub control această slăbiciune, pentru că acum trebuie să rămâi surd la influenţe care ar putea să te impresioneze cumva. Va trebui să extragi o concluzie, să dai un verdict sau o notă clară, fără a ţine cont de nimic din ce auzi în jurul tău. Bazează-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima îţi spune!

Rac
Prietenii îţi sunt alături şi te înconjoară cu sentimente sincere şi înălţătoare. Ei devin sursă ta de energie pozitivă, motivul fericirii tale de astăzi, pentru că ştii că nu eşti singur şi eşti susţinut necondiţionat de oameni care cred în ţine. Pe oriunde ai merge azi, eşti primit cu braţele deschise, cu bucurie sinceră, cu un zâmbet larg pe chip, semn că dai numai peste oameni care te îndrăgesc şi te apreciază! Schimbul de vorbe frumoase, de încurajări şi laude stă la baza unor relaţii excelente cu cei pe care ai curaj să-i numeşti cei mai buni prieteni. Nu ai parte de asemenea schimb de energii pozitive în fiecare zi: profită de atmosfera această amicală!

Leu
Când ai ocazia să îţi pui în valoare talentele native, nimic nu e prea greu, de aceea azi îţi aduni forţele pentru a la canaliza într-un proiect care te încânta şi de la care ai mari aşteptări. Munceşti cu pasiune, cu plăcere, cu o anumită bucurie pentru că se prefigurează rezultate demne de toată laudă la final. Nimic nu poate fi mai motivant decât să faci ceea ce-ţi place cu adevărat şi care mai este şi apreciat de cei cărora te dedici. Chiar şi bucuria celor din jur e o satisfacţie suficientă pentru a lucra până la capăt.

Fecioara

Joci un rol major în colectivul din care faci parte, pentru că lumea îţi recunoaşte supremaţia în anumite domenii şi aşteaptă de la ţine o decizie. Tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decât restul lumii, eşti bine documentat, ai mintea limpede, dar mai ales deţii informaţiile necesare pentru a extrage concluzia potrivită. Ai experienţă bogată în acest sens, deci eşti cel mai în măsură să-şi dea cu părerea. Mulţi aşteaptă de la ţine decizia finală, pentru că toţi sunt convinşi că tu vezi lucrurile clar, matur, raţional, şi vei oferi tuturor cel mai bun sfat! Mulţi au de învăţat din siguranţă de sine de care dai dovadă, din seriozitatea cu care tratezi lucrurile şi maturitatea pe care o inspiri.

Balanţă
Viitorul arată foarte bine, pentru că ai o discuţie cu o persoană care a trecut prin situaţii similare celor care te aşteaptă pe ţine. Sfaturile pe care ţi le oferă cu dragă inima, soluţiile sale pe care le poţi folosi că pe o reţeta sigură de succes, sunt cheia problemelor de acum. Vei vedea ce simplu e să treci peste un moment dificil dacă urmezi sfaturile celui de lângă ţine. Ai multe de învăţat de la cei cu care intri azi în contact, dar ţine minte informaţiile pe care le oferă aceştia. Într-o zi le vei transmite şi tu mai departe celor care au nevoie de ele.

Scorpion
Nu te cramponă de fleacurile care te ţin pe loc, pentru că nu merită atâta atenţie. Se vor rezolva mai repede şi mai uşor decât ai crede dacă nu ai caută nod în papură şi nu te-ai critică întruna! Mai treci peste unele aspecte minore, fă-te că nu le vezi, deoarece sunt mărunţişuri care chiar nu merită atâta încrâncenare şi consum energetic. Cu un dram de umor, ceea ce ai din belşug, şi cu puţină superficialitate, vei vedea că ceea ce până mai ieri părea de nerezolvat, azi îşi pierde complet semnificaţia şi pare banal. Această e atitudinea justă: ignoră!

Săgetător

Atitudinea cu care te înconjoară cei din jur este motorul principal de energie pozitivă pentru tot ce ţi-ai propus pentru azi. Faptul că peste tot eşti primit cu simpatie, cu zâmbetul pe buze, cu o vorba bună, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a prinde curaj şi a duce la capăt proiectul la care îţi aduci contribuţia. E o plăcere să lucrezi într-o atmosfera atât de cooperantă, de amicală, de optimistă, pentru că eşti susţinut şi apreciat sincer, ceea ce te motivează să mergi şi mai departe. Totul îţi iese de minune şi ai de ce să fii mândru!

Capricorn
Oferă-ţi răgazul de a stă puţin cu ţine însuţi, pentru a te gândi la ce ai tu nevoie. Nu încerca să le rezolvi singur pe toate, ci exprimă-ţi în felul tău dorinţele în această conversaţie intimă, spune-le şi cu voce tare, în singurătate, dacă simţi nevoia, pentru că acest gest va avea rolul de a trimite visele tale mai repede la ceruri. Cineva te aude, chiar şi fără să ştii, şi vei avea marea uimire, după o vreme, să vezi că rugăciunea ta a fost ascultată şi acum îşi arată urmările. Nu-ţi pierde speranţa în ceea ce crezi, continuă să aştepţi cu încredere, pentru că uneori cele mai bune lucruri nu se întâmplă repede şi nici atunci când vrei tu. Cere-le, cheamă-le cu gândul şi apoi aşteaptă efectele!

Vărsător

Toată lumea ştie ce priceput eşti în domeniul comunicării, dar uită că, pentru a lasă o impresie atât de bună, tu te pregăteşti, studiezi, munceşti intens înainte de a deschide gură. Asta faci şi acum: îţi pregăteşti cu multă seriozitate discursul pe care îl vei susţine în faţă cuiva, şi nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării. Aduni informaţie, citeşti, acumulezi cunoştinţe, întrebi în stânga şi-n dreapta pentru că lucrarea ta să fie ireproşabilă. Ai toate şansele să iei cu notă bună la un examen sau să susţii o conferinţă de succes, pentru că tot ce spui e verificat, documentat, bazat pe fapte concrete. Ai ocazia de a preda în faţă altora şi îţi iei rolul foarte în serios.

Peşti
Eşti pregătit pentru o mare schimbare în viaţă ta, de care îţi legi acum toate speranţele! Că e vorba de şansă de a-ţi schimbă sensul în carieră sau de o mutare de domiciliu, ai mari aşteptări de la acest moment căruia îi acorzi o semnificaţie cu iz de unicat în destin. Eşti sigur că faci pasul cel bun, că de acum înainte lucrurile evoluează pe un nivel superior decât înainte deci cum să nu priveşti totul într-o notă optimistă? Abia aştepţi că ceea ce acum decizi sau deja porneşti să ajungă la apogeu, pentru că simţi că va fi o realizare personală demnă de mândrie şi laudă!

Horoscop 18 ianuarie 2017 oferit de acvaria.com.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *