Horoscop

Horoscop 18 septembrie. Orice e posibil pentru aceste două zodii

Berbec
Nu te bucuri prea mult de vestea primită de dimineaţă pentru că după-amiază afli că a fost vorba de o eroare. În realitate, lucrurile stau, de fapt, cu totul altfel. Înainte de a te apucă să-i anunţi pe toţi, asigura-te că totul este chiar aşa cum ţi se spune.

Taur
Nimeni nu se miră că după weekend-ul care a trecut ai o stare de oboseală şi nu ai chef de nimic. Dimineaţă nu vrei să te ridici din pat, iar când ajungi în trafic, ai impresia că toţi au ceva cu ţine. Ai mai avea nevoie de câteva ore de odihnă…

Gemeni
Ultimele două zile au avut un efect deosebit asupra stării tale interioare. Eşti plin de energie, relaxat şi deschis către idei pe care până acum le refuzai vehement. Toţi vor remarcă schimbarea asta.

Rac
Ai planuri măreţe, dar realizezi că necesită mulţi bani. Din păcate, situaţia financiară nu îţi permite să faci cheltuieli atât de mari. Nu te bagă în datorii. Amână totul până găseşti o soluţie. Sau un investitor…

Leu
Cunoşti oameni importanţi, care ar putea să te ajute pe viitor în carieră, şi eşti foarte entuziasmat. Totuşi, fii puţin mai rezervat în ceea ce spui. Chiar dacă tu ai impresia că sunteţi deja prieteni, nu poţi ştii ce gândesc ei.

Fecioara
Când pleci de acasă, pregăteşte-te pentru o zi mai grea. Este posibil să faci o deplasare pentru a rezolva o problema ce ţine de job, care se va prelungi până spre seară. Seară, cineva îţi face o surpriză "plăcută" şi vine în vizită, scrie Ziua de Cluj.

Balanţă
Ai vrea să ai timp să-ţi pui în practică proiectele personale, însă nu găseşti momentul potrivit pentru asta. Mereu se iveşte ceva de făcut şi eşti nevoit să amâni ceea ce este important pentru ţine. Va trebui să decizi ce este mai important.

Scorpion
Fii atent la semnalele pe care le primeşti la birou că să nu te ia prin surprindere un eveniment pe care îl aşteptai abia peste câteva zile. Dacă e aşa, nu te panică, adaptează-te din mers şi totul va fi bine.

Săgetător
Eşti sigur pe ţine şi nu accepţi să fii contrazis deloc. Înainte de a continuă cu această atitudine, priveşte în jur. O să constaţi că există persoane care privesc cu alţi ochi lucrurile. Poate n-ar fi rău să le asculţi până la capăt…

Capricorn
Începi ziua vesel şi aşa o şi închei. La muncă ai parte de o surpriză plăcută, iar acasă de încă una. Te simţi un răsfăţat al sorţii şi te gândeşti că nu ar fi rău deloc să fie fiecare zi aşa.

Vărsător
Totul este în ordine. Ai avut timp în weekend să rezolvi nişte probleme şi acum te simţi foarte relaxat. Ai uitat ce este stresul, aşa că nu te laşi impresionat nici măcar de micile ieşiri nervoase ale şefilor.

Peşti
Nu e de mirare că nu te poţi concentra asupra a ceea ce ai de făcut dimineaţă. E luni. Poate te ajută o cafea să te puni pe picioare. Nu ai de ales, a început o nouă săptămâna şi ai multe de făcut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *