Actualitate

Horoscop 20 octombrie 2017: Află ce zodie este predispusă la accidente

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: BERBEC
La locul de muncă sau în afaceri ai tendința să te implici cu pasiune și să lucrezi fără pauze, însă riști să ajungi la epuizare și să ai probleme de sănătate. În a doua parte a zilei ar fi bine să eviți certurile în familie, totodată ar fi bine să acorzi mai multă atenție celor dragi.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: TAUR
Posibil să fi un pic irascibil din cauza unei afaceri. Partenerul de viață s-ar putea să te ajute să descoperi cauzele nereușitei. În a doua parte a zilei ai șanse să-ți regăsești buna dispoziție datorită prietenilor.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: GEMENI
S-ar putea ca persoana iubită să-ți reproșeze lipsa de afecțiune și faptul că dedici prea mult timp activitații profesionale. Este recomandabil să nu neglijezi relația sentimentală.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: RAC
Este posibil să interpretezi greșit acțiunile unui coleg de muncă și să faci reproșuri nemeritate. Trebuie să-ți păstrezi calmul și să analizați împreună tot ce s-a întâmplat.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: LEU
Ar fi bine să nu îți faci un program strict, deoarece este posibil să intervină evenimente neprevăzute. S-ar putea să ai de făcut cheltuieli mari, care îți va depăși bugetul. Desigur, poți apela la ajutorul unui prieten de încredere.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: FECIOARĂ
Este posibil să te cerți cu persoana iubită, pornind de la contradicție într-o chestiune minoră. În a doua parte a zilei s-ar putea să fi invitat la o întrunire cu persoane apropiate.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: BALANȚĂ
Relațiile sentimentale și sociale ar putea avea de suferit din cauza unor dificultăți de comunicare. S-ar putea să te simți obosit să nu ai chef să te vezi cu nimeni. Totuși, nu refuza o ieșire împreună cu persoana dragă.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: SCORPION
În prima parte a zilei este posibil să te pregătești pentru o călătorie în interes personal. Spre seară s-ar putea să fi invitat la o întrunire cu persoane apropiate. Recomandat este să nu te lași atras în discuțiile aprinse.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: SĂGETĂTOR
Ai șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin și de viața de familie. Dacă se ivește ocazia să pleci într-o călătorie, trebuie să o amâni, fiindcă sunteți predispus la accidente. De asemenea, o persoană apropiată te invidiază și încercă să-ți pună bețe în roate.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: CAPRICORN
Se pare că stai mai bine cu banii și intenționezi să pleci într-o călătorie. În cazul în care pleci în mini-vacanță, este recomandat să verifici cu atenție actele și eventualele rezervări sau bilete de drum, deoarece vor exista mici încurcături.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: VĂRSĂTOR
În prima parte a zilei este posibil să fi foarte ocupat cu problema profesională care nu suportă amânare. Dacă un coleg sau un partener de afaceri îți cere ajutorul, ar fi bine să faci tot posibilul să nu îl refuzi. După-amiază atmosfera din familie va fi una relativ tensionată, dar spre seară totul revine la normal. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți păstrezi calmul.

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2017: PEȘTI
Este posibil să primești o veste bună în legătură cu o sumă de bani. Recomandat este să nu-ți faci planuri până nu te vezi cu banii în mână.

Sursă: eastrolog.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *